Autóelektronikai műszerész

Kezdő dátum: azonnali munkakezdés

Munkakör: Electrical

Állásazonosító: 2132

Érdekli a lehetőség?

Jelentkezzen és lépjen kapcsolatba profi toborzóink egyikével.

Autóelektronikai cikkek forgalmazójaként piacvezető holland cég, amely az ügyfeleinek beszerelési, karbantartási és műszaki segítség szolgáltatásokat is kínál, autóelektronikai műszerészt keres a csapatába.

Ha Hollandiában szeretnél dolgozni, és az elektronika és az autók a szenvedélyed, akkor jelentkezz és kérj bővebb tájékoztatást a lehetőségről.

Munkaköri leírás:

 • A riasztórendszerektől kezdve a járműkövetési rendszerekig és balesetmegelőzési rendszerekig, különböző elektronikai rendszerek beszerelését és karbantartását fogod végezni
 • Különböző projekteken fogsz dolgozni Haarlem város területén
 • Autóval kiszállsz az ügyfél által megadott helyszínre
 • A munkát kis csapatokban végezzük

Elvárások:

 • Autóelektronikai műszerész tapasztalat
 • A PLC (programmable logic controller, programozható logikai vezérlő) diagramok ismerete és a NEN-3140 tanúsítvány megléte előnyt jelent
 • Megfelelő hozzáállás és jó kommunikációs készség
Miért válasszon minket?
 • Csapatunk támogatást és tanácsadást nyújt már a megfelelő munka kiválasztásától kezdve, majd segít Önnek az országba érkezésekor (szállás, regisztrációs papírok), illetve ezt követően az együttműködésünk teljes ideje alatt
 • Holland munkaszerződés, függetlenül attól, hogy milyen típusú munkát keres (ideiglenes vagy hollandiai fuvarozó)
 • Szállás (saját szoba, internetkapcsolat és közművek). Ha nincs szüksége az általunk biztosított szállásra, vagy ha úgy dönt, hogy időközben máshová költözik, akkor nettó 20 euró/munkanap lakhatási támogatást nyújtunk, legfeljebb 5 nap/hét időtartamra
 • Amennyiben nem rendelkezik saját autóval a munkába járáshoz, lehetősége van céges autóbérlésre, amihez üzemanyagkártyát biztosítunk. Ha saját autót használ, a szállás és a munkahely közötti 10 km-es távolságot meghaladó minden egyes kilométer után 0,19 euró/km üzemanyag-költségtérítést biztosítunk
 • Ha a munkakör megköveteli a VCA-tanúsítvány meglétét, akkor segítünk Önnek a vizsga finanszírozásában
 • Heti bérkifizetés, minden csütörtökön a számlájára utalva

Nem számítunk fel jutalékot vagy belépési díjat.

Jelentkezzen MOST, és toborzóink egyike a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Budapesti iroda: 
budapest@eastmen.eu
+36 1 808 8376


 

OSSZA MEG AZ ÁLLÁSLEHETŐSÉGET
JELENTKEZÉS


LEGFRISSEBB ÁLLÁSAJÁNLATOK

Kiváló munkalehetőségek különböző szektorokból, tapasztalt szakemberek részére. Mire vár még?

Autóelektronikai műszerész
Autóelektronikai cikkek forgalmazójaként piacvezető holland cég, amely az ügyfeleinek beszerelési, karbantartási és műszaki segítség szolgáltatásokat is kínál, t keres a csapatába. Ha Hollandiában sze..
Összeszerelő
Rendelkezik fémmegmunkálási tapasztalattal, és szívesen dolgozna rangos hollandiai vállalatoknál, olyan fejlett városokban, mint Amszterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht vagy Groningen? Gépalkatrész..
Nagy teljesítményű gépek szerelője
A nehéz gépi berendezések karbantartásának szakértője? Szeretne olyan fejlett városokban dolgozni, mint Amszterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht vagy Groningen? Van egy nagyszerű lehetőségünk az Ön..
Tehergépjármű-vezetők - C kategóriás
Ön tapasztalt tehergépjármű vezető, és szeretne Hollandia nagyvárosaiban, például Amszterdamban, Utrechtben, Eindhovenben, Maastrichtban vagy Groningenben dolgozni? Olyan sikeres holland vállalatokkal..
CNC eszterga- / esztergagép-kezelő / programozó
Szeretne további szakmai fejlődést elérni, modern berendezésekkel, tiszta környezetben dolgozni Hollandia olyan fontos városaiban, mint Amszterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht vagy Groningen? CNC e..
CNC marógép-kezelő / programozó
Szeretne további szakmai fejlődést elérni, modern berendezésekkel, tiszta környezetben dolgozni Hollandia olyan fontos városaiban, mint Amszterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht vagy Groningen? Holla..
Korona frissítés: megközelítés és védekezés cégek számára.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2022 Eastmen Human Resource B.V

Reactorweg 47

3542 AD Utrecht

Nederland