Roncsolásmentes anyagvizsgáló (NDT) Hollandiában

Kezdő dátum: azonnali munkakezdés

Munkakör: NDT Profession

Állásazonosító: 38

Érdekli a lehetőség?

Jelentkezzen és lépjen kapcsolatba profi toborzóink egyikével.

RONCSOLÁSMENTES ANYAGVIZSGÁLÓ (NDT) HOLLANDIÁBA

 

Változatos és érdekes munkát keresel?
Szeretnél jól ismert, nemzetközi cégeknél dolgozni?
Szeretnél sokat keresni?


Ha igen, mi egy izgalmas és kihívásokkal teli munkát tudunk ajánlani Neked!

Folyamatosan keressünk tapasztalattal rendelkező roncsolásmentes anyagvizsgálókat (NDT) hollandiai partnercégeinkhez. Ha munkádat önállóan tudod ellátni és változatosságra vágysz, akkor Te vagy a mi emberünk!


Nincs közvetítési díj, nincsenek rejtett költségek!A munka leírása:

 • Hegesztett és fémszerkezetek, csövek, csőrendszerek roncsolásmentes gyártásközi és végellenőrzési feladatának elvégzése
 • Vizsgálatok dokumentálása, eredmények bemutatása
 • precíz munka elvégzése, mint roncsolásmentes anyagvizsgáló

 

Amit kérünk:

 • 2-es szintű, érvényes EN ISO 9712 anyagvizsgáló tanúsítvány (MT, UT, PT, RT) - legalább az egyik módszeren
 • VCA / SCC munkavédelmi vizsga elvárás. Amennyiben nem rendelkezel ilyennel, Hollandiában megszervezzük a vizsgádat, ez neked ingyenes.
 • B kategóriás jogosítvány. A vezetési rutin fontos a munka betöltéséhez, mert a munkavégzés helye a projektekhez igazodik. A gépkocsit biztosítjuk.
 • Angol nyelvtudás (legalább kommunikációs szinten)

 

Amit mi ajánlunk:

 • Hosszútávú munkalehetőséget, ha megbízható vagy szakmailag és emberileg.

 • Hollandiában koordinátorok segítenek a helyi ügyintézésben, akik beszélnek magyar, román és angol nyelven.

 • Érkezésedkor koordinátoraink a repülőtéren (vagy vonatállomáson) várnak, segítenek a hivatalos regisztrációban, és elvisznek a szálláshelyedre (ugyanis BSN szám kötelező a hollandiai munkavégzéshez).

 • Szálláshelyed egy, a munkahelyedhez legközelebbi jól felszerelt, tipikus holland házban vagy lakásban lesz, wifi elérhetőséggel. Természetesen külön szobát biztosítunk neked a jó pihenés érdekében.

 • Bejelentett, teljes munkaidős holland munkaviszonyt kínálunk. Holland partnercégeinknél igényes, modern és tiszta környezetben dolgozhatsz (nézd meg videónkat).

 • Versenyképes fizetést és a legmegfelelőbb munkakört ajánljuk a szakmai tudásod és felkészültséged szerint, amit a 12 éves, a holland munkaerőpiacon szerzett tapasztalatunk garantál.

 • Fizetésed heti kifizetéssel, Euro-ban, átutalással fogod kapni minden csütörtökön.  Amennyiben autóval fogsz munkába járni, üzemanyagtérítést adunk, 10 km felett km-ként 19 centet, oda - vissza.

 • Amennyiben kell a holland munkavédelmi vizsga a munkához, és még nem rendelkezel vele, az Eastmen megszervezi és kifizeti számodra.

 • Amennyiben hosszú távon az Eastmennél maradsz, térítjük számodra a szakmai minősítéseket vagy tréningeket.

 • Azok részére, akik nem veszik igénybe az általunk biztosított szállást, hetente 100 Euro-val többet tudunk fizetni lakástámogatásként.

 • Jelentkezz most, és légy a csapatunk tagja!

 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Jelentkezni részletes szakmai önéletrajzzal lehet: budapest@eastmen.eu

 

Budapesti iroda:

+36 1 808 8376

 

 

OSSZA MEG AZ ÁLLÁSLEHETŐSÉGET
JELENTKEZÉS


LEGFRISSEBB ÁLLÁSAJÁNLATOK

Kiváló munkalehetőségek különböző szektorokból, tapasztalt szakemberek részére. Mire vár még?

CNC Siemens vezérlésű eszterga programozó - Teach gép
CNC esztergályos állás Teach gépen, Siemens vezérlőn Külföldön dolgozni most könnyebb, mint bármikor: magyar koordinátorokkal, jó állásokkal, szállással segítjük a Hollandiában munkát keresőket. CNC e..
CNC Fagor vezérlésű eszterga programozó - Teach gép
CNC esztergályos állás Teach gépen, Fagor vezérlőn Külföldön dolgozni most könnyebb, mint bármikor: magyar koordinátorokkal, jó állásokkal, szállással segítjük a Hollandiában munkát keresőket. CNC esz..
Faipari CNC maró gépkezelő
Faipari CNC marógép kezelő Szeretnéd a szakmai tapasztalataidat Hollandiában kamatoztatni? Nem áll távol Tőled a fa anyagok megmunkálása? Álláslehetőségünk akkor Neked szól! A munkáról: SCM Accord 25f..
CNC Lézervágó és stancoló gépkezelő
TRUMPF LÉZER ÉS STANCOLÓ GÉPKEZELŐ Hollandiába keresünk Trumpf lézervágó és stancoló gépkezelőt. Nincs közvetítői díj, nincsenek rejtett költségek! A munka leírása: Trumpf lézervágó és stancoló gép ke..
Lézervágó gépkezelő
TRUMPF LÉZERVÁGÓ GÉPKEZELŐ Hollandiába keresünk Trumpf t. Nincs közvetítői díj, nincsenek rejtett költségek! A munka leírása: Trumpf lézervágó gép kezelése, beállítása Műszaki rajzok alapján önálló mu..
Darukezelő és lemezvágó
Felső darukezelő és autogén lemezvágó Főbb feladatok, munkák: Felső daru kezelése A teherautók felpakolása Fémmegmunkálás autogén eszközzel (főleg szénacél lemezvágás) A megmunkált anyagok mérése, és..
Korona frissítés: megközelítés és védekezés cégek számára.