Ez csak a ház tulajdonosának és az Eastmen jóváhagyása után lehetséges. Az állattartás nehezítheti az átköltözést egy másik házba, mivel nem minden tulajdonos fogad el háziállatot.

Ez rövid ideig lehetséges, és hetente 100 euróba kerül. Kérjük, küldje el kérelmét a help@eastmen.eu címre, és koordinátoraink megvizsgálják, hogy lehetséges-e ez.

A szálláshelyen élők száma attól függ, hogy mekkora a ház/lakás és hány hálószobája van. A legtöbb szállás 3 vagy 4 hálószobás.

Igen, ha magánszállásra költözik, az Eastmen plusz nettó 20 eurót fizet Önnek munkanaponként, legfeljebb heti 5 naponként.

Igen, szabadon bérelhet és lakhat magánházban. A költözés előtt 4 héttel írásban értesítenie kell a koordinációs osztályunkat. Kérjük, küldjön egy e-mailt a help@eastmen.eu címre kérelmével.

Igen, az Eastmennél fontosnak tartjuk, hogy szakembereink életkörülményei megfeleljenek az SNF-tanúsítványunk által megkövetelt elvárásoknak, hogy mindenkinek legyen egy szép szobája, ahol pihenhet és lehet egy kis magánélete.

Házaink teljesen felszereltek, ingyenes Wi-Fi kapcsolattal és mosógéppel rendelkeznek. A konyhában edények, tányérok, poharak és evőeszközök, valamint hűtőszekrény, főzőlap és mikrohullámú sütő található. Egészségügyi okokból saját takarót és lepedőt kell hoznia. Ha úgy gondolja, hogy valami hiányzik a szálláshelyről, kérjük, vegye fel a kapcsolatot koordinátorainkkal a help@eastmen.eu címen.

Minden szállás ésszerű távolságon belül van a munkahelytől. Irányelvünk az, hogy munkavállalóinkat a lehetőségek függvényében a lehető legközelebb helyezzük el a munkahelyükhöz. Hollandia azonban kicsi és túlzsúfolt ország, és nem mindig lehet olyan szállást találni, amely nagyon közel van a munkahelyéhez. A legtöbben, még a hollandok is, napi 30-50 km-t utaznak egy irányba a munkahelyükre. Útjaik, autópályáik és tömegközlekedésük nagyon jók, amely nagyon egyszerűvé és kényelmessé teszi az utazást.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2023 Eastmen Human Resource B.V

Reactorweg 47

3542 AD Utrecht

Nederland