A szálláshelyen élők száma attól függ, hogy mekkora a ház/lakás és hány hálószobája van. A legtöbb szállás 3 vagy 4 hálószobás.

Igen, ha magánszállásra költözik, az Eastmen plusz nettó 20 eurót fizet Önnek munkanaponként, legfeljebb heti 5 naponként.

Igen, szabadon bérelhet és lakhat magánházban. A költözés előtt 4 héttel írásban értesítenie kell a koordinációs osztályunkat. Kérjük, küldjön egy e-mailt a help@eastmen.eu címre kérelmével.

Igen, az Eastmennél fontosnak tartjuk, hogy szakembereink életkörülményei megfeleljenek az SNF-tanúsítványunk által megkövetelt elvárásoknak, hogy mindenkinek legyen egy szép szobája, ahol pihenhet és lehet egy kis magánélete.

Házaink teljesen felszereltek, ingyenes Wi-Fi kapcsolattal és mosógéppel rendelkeznek. A konyhában edények, tányérok, poharak és evőeszközök, valamint hűtőszekrény, főzőlap és mikrohullámú sütő található. Egészségügyi okokból saját takarót és lepedőt kell hoznia. Ha úgy gondolja, hogy valami hiányzik a szálláshelyről, kérjük, vegye fel a kapcsolatot koordinátorainkkal a help@eastmen.eu címen.

Minden szállás ésszerű távolságon belül van a munkahelytől. Irányelvünk az, hogy munkavállalóinkat a lehetőségek függvényében a lehető legközelebb helyezzük el a munkahelyükhöz. Hollandia azonban kicsi és túlzsúfolt ország, és nem mindig lehet olyan szállást találni, amely nagyon közel van a munkahelyéhez. A legtöbben, még a hollandok is, napi 30-50 km-t utaznak egy irányba a munkahelyükre. Útjaik, autópályáik és tömegközlekedésük nagyon jók, amely nagyon egyszerűvé és kényelmessé teszi az utazást.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2022 Eastmen Human Resource B.V

Reactorweg 47

3542 AD Utrecht

Nederland