TOP 5 ONLINE INGYENES ÖNÉLETRAJZ KÉSZÍTŐ ESZKÖZ AI ÁLTAL HIVATALOSÍTVA

Rengeteg ingyenes online eszköz létezik, amelyek segíthetnek neked profi önéletrajz létrehozásában. Ezek az eszközök okos technológiát használnak, és helyetted végzik el a munkát. Neked csak ki kell töltened az adataidat. Azonban mielőtt nekilátnál az olvasásnak, néhány kifejezéssel érdemes tisztában lenned:

 • Az AI, azaz Mesterséges Intelligencia, akkor jön létre, amikor a számítógépek úgy viselkednek, mint okos emberek. Sok mindent tudnak az internetről, és ezt a tudást felhasználva segítenek neked különféle dolgokban.
 • ATS, azaz Jelentkezés Követő Rendszer, egy olyan eszköz, amelyet a toborzók használnak emberek felkutatására állásokhoz. Ez olyan, mint egy keresőmotor, de munkavállalókat, mint hegesztőket, szerelőket és villanyszerelőket keres. Amikor változtatásokat hajtasz végre az önéletrajzodon, segít abban, hogy jobban észrevegyenek téged a toborzók, amikor a bizonyos típusú munkavállalókat keresik. Ez bonyolultnak tűnhet, de valójában egészen könnyű megvalósítani. És sokkal egyszerűbbé teszi számodra a legjobb állás megtalálását.
woman with glasses looking up with her hand on the chin

A Jobscan egy ingyenes önéletrajz készítő, amely segít abban, hogy az önéletrajzod hatékonyabb legyen az álláskeresés során. Megváltoztatja az álláskeresés folyamatát azzal, hogy segít a technikai részletekben, és optimalizálja az önéletrajzodat konkrét munkákhoz. Például megtalálja a hiányzó szavakat és tippeket ad, hogy a toborzók gyorsabban megtalálják az önéletrajzodat.

Előnyök:

 1. Teljesen ingyenes használat, rejtett díjak vagy költségek nélkül.
 2. Könnyű elkészíteni az önéletrajzodat, három professzionális sablon közül választva. Később még megváltoztathatod a dizájnt.

3.A sablonok jól működnek azokkal a rendszerekkel, amelyeket a toborzók használnak az álláskeresők megtalálására (ATS). Ez azt jelenti, hogy nagyobb az esély arra, hogy a toborzók megtaláljanak, amikor keresnek.

4. Extra erőforrásokat biztosít, mint például motivációs levél sablonok és önéletrajz írásához útmutatók.

Hátrányok:

 1. A technikai rész, amely segít az önéletrajzodat javítani, el van magyarázva, de némi extra munkát igényel tőled.
 2. Az önéletrajzodat, vagy a feltöltött dokumentumokat nem menti el, így később nem tudod módosítani.
 3. Minden munkával kapcsolatos részletet magadnak kell leírnod.
 4. Különleges dizájnokat használhatsz, amelyek jól működnek az álláskeresési rendszerrel, de elő kell fizetned egy 14 napos ingyenes próbaverzióra.
AI picture

Ez az első választásunk, mert ez a legegyszerűbb és ingyenes önéletrajz készítő. Kiválaszthatod, hogy hogyan fog kinézni az önéletrajzod, azáltal hogy választasz egy sablont (előre elkészített mintát). Ezután hozzáadhatsz információkat a saját adataidhoz.

Előnyök:

 1. Valóban egyszerű és könnyen használható.
 2. Ötleteket ad arra, hogy mit írj, hogy ne keveredj össze.
 3. Sötét téma, amely minimalizálja a szemfáradtságot, és segít az önéletrajz készítésben.

Hátrányok:

 1. Az oldal nem nyújt sok információt.
 2. A design opciók meglehetősen alapvetőek, de még mindig elég jók ahhoz, hogy rendes önéletrajzt készíts. Emellett nem tudsz feltölteni képet magadról.

Az Enhancv egy ingyenes önéletrajz készítő, amely okos technológiát használ az erősségeid és egyéniséged bemutatásához. Különböző dizájnokat kínál, könnyen használható képesség szekciót, és szórakoztató módokat a különleges megjelenésű önéletrajz elkészítéséhez.

Előnyök:

 1. Könnyen használható. Hozzáadhatsz, áthelyezhetsz és megváltoztathatsz különböző elemeket az önéletrajzodon, például színeket és betűtípusokat. Emellett segít a helyesírási hibák kijavításában és írási javaslatokkal is szolgál.
 2. Van egy eszköz a motivációs levelek készítéséhez. 12 sablont kínál választásra, és segít olyan levelet írni, amely passzol az önéletrajzodhoz.
 3. 14 különböző design közül választhatsz az önéletrajzodhoz. Van néhány egyszerű szöveges változat, míg mások kreatívnak tűnnek képekkel és ikonokkal.
 4. Van egy különleges szolgáltatásuk a karrier segítéshez. 3 fizetős terv közül választhatsz, a legfejlettebb pedig interjúra való felkészülést kínál.

Hátrányok:

 1. Az elkészült önéletrajzokat csak egyszerű szöveges (TXT) vagy PDF fájlként mentheted. Ez problémát okozhat, különösen akkor, ha később szeretnéd szerkeszteni a Wordben.
 2. Néhány olyan felhasználó, aki az Enhancv-t használta, problémákat tapasztalt. Nem tudták letölteni a kész önéletrajzaikat a megjelenési hiba miatt. Emellett az eszköz helyesírás- és nyelvhelyesség-ellenőrzője sem működött jól.
 3. Az ügyfélszolgálattal sem elégedettek az emberek. Úgy vélik, hogy azok, akiknek segíteniük kellene, nem túl gyorsak vagy segítőkészek. Nehéz velük kommunikálni és megszerezni a szükséges támogatást.

A Zety online ingyenes önéletrajz készítője rendkívül népszerűvé vált, több mint egymillió ember használja. Sokan kedvelik, mert kiváló funkciókkal rendelkezik és különböző designok közül választhatnak. Több mint 15 design közül választhatsz, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek az önéletrajzodnak. Emellett rengeteg elégedett felhasználó található a Trustpiloton, ami azt mutatja, hogy ez egy jó és megbízható eszköz.

Előnyök:

 1. Létrehozhatsz egy új önéletrajzt, vagy meglévő dokumentumokat importálhatsz.
 2. Használhatsz egy önéletrajz útmutatót, amely segít a CV készítésében.
 3. Olyan designokat biztosít mind az önéletrajzokhoz, mind a motivációs levelekhez, amelyek passzolnak egymáshoz.
 4. Megváltoztathatod az önéletrajzod megjelenését az igényeidnek megfelelően.
 5. Letöltheted az önéletrajzodat különböző formátumokban, például PDF-ben és .docx-ben.

Hátrányok:

 1. Nem tölthetsz fel fényképeket az önéletrajzodba.
a person working on lap top

A Rezi.ai egy új és fejlett eszköz, amely segít abban, hogy valóban jó önéletrajzt készíts. Sokféle stílust és módot kínál, amelyekkel széppé teheted az önéletrajzodat. Kiváló mindenféle munka és tapasztalati szint esetén, mivel sok lehetőséget nyújt a választásra. Ez egyedi és különleges önéletrajzot eredményez.

Előnyök:

 1. Kezdőbarát. Könnyen használható minden szintű szakember számára.
 2. Sok okos eszközt tartalmaz, amelyek mesterséges intelligenciát használnak, például egy eszközt motivációs levelek készítéséhez, valamint egyet listák készítéséhez felsorolással.
 3. Az első létrehozott önéletrajz ingyenes, és teljes hozzáférést biztosít az összes AI eszközhöz annak készítése során. Emellett nem szükséges semmilyen fizetési adat (ellentétben néhány „ingyenes” oldallal), ami nagy előny.

4. Az AI kulcsszavakat céloz, ez olyan, mint egy különleges trükk az önéletrajzodhoz. Kicsit technikai, de hasznos. Segít kiemelkedni a toborzók által használt számítógépes rendszerek közül. Így a toborzók könnyebben megtalálhatnak, amikor olyan embereket keresnek, mint te.

5. Amikor az AI segítségével elkészíted az önéletrajzodat, azonnal ellenőrizheted. Ezután kap egy értékelést egy szakembertől, aki megmondja, milyen jó az önéletrajzod. Továbbá tippeket ad arra vonatkozóan, hogy hogyan teheted még jobbá.

Hátrányok:

 1. Az AI író lehet, hogy nem mindig találja el elsőre. Második vagy harmadik próbálkozáskor jobb lehet, és a válaszok jobban illeszkedhetnek ahhoz, amit inkább szeretsz.
 2. Ingyenesen csak egy önéletrajzot készíthetsz. De ha többet szeretnél készíteni, fizetned kell az általuk kínált lehetőségek egyikéért.
holding tablet with AI letters

KÖVETKEZTETÉS

Összefoglalva, egy kivételes önéletrajz készítése nehéz lehet dizájn képességek nélkül, azonban az AI technológia és az online eszközök sokkal egyszerűbbé tették ezt a folyamatot. Ezek az eszközök nemcsak javítják az önéletrajzod kinézetét, hanem elemzik az iparági trendeket és az álláskeresői elvárásokat is, segítve abban, hogy olyan önéletrajzt készíts, amely megfelel az állásajánlatoknak.

Kutatásaink során több hasznos online eszközt találtunk, így úgy döntöttünk, hogy összeállítjuk az öt legjobbat tartalmazó listát. A nagyszerű hír az, hogy mindegyik ingyenesen használható. Ez azt jelenti, hogy magabiztosan létrehozhatsz egy erős önéletrajzot, amely kiemelkedik a lehetséges munkáltatók számára. Ha további tippeket szeretnél kapni egy jó önéletrajz készítéséhez, nyugodtan nézd meg legutóbbi blogcikkünket ezen a témán itt.

Állást keresel Hollandiában? Nézd meg elérhető állásainkat, és jelentkezz alább.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland