Rólunk

About
us
Over
ons

East meets West

2006-os alapításától kezdve az Eastmen alapvető igényt elégít ki. Azáltal, hogy kelet-európai gyökerei vannak, valamint megérti az ottani embereket és kultúrát, az Eastmen kiemelkedően eredményes tudott lenni az európai szakemberek és a legnagyobb holland társaságok párosítása terén. Az európai szakemberek boldogok, hogy munkalehetőséghez juthatnak Hollandiában, míg a holland cégek meg vannak elégedve az Eastmen által kiközvetített szakképzett munkavállalók képességeivel és munkamoráljával. Ez egy olyan nyerő recept, amelynek köszönhetően látványos növekedést tudhatunk magunkénak.

Habár kezdetben elsősorban a műszaki szektor szakembereinek a toborzásával foglalkoztunk, az egy helyben ülés ellenkezik a természetünkkel. Folyamatosan bővítjük a kínálatunkat, és ma már a csúcstechnológiai, vegyipari és IT ágazatok számára is közvetítünk és támogatunk szakképzett munkavállalókat.

Kiváló szakemberek ezreinek sikerült már megfelelő ideiglenes munkahelyet találniuk az Eastmen-en keresztül (ezáltal egy egyedülálló tapasztalattal egészítve ki önéletrajzukat), és még csak most kezdünk belelendülni. Az Eastmen számos alkalommal megkapta már a rangos FD Gazellen díjat, amelyet a leggyorsabban növekvő holland társaságok számára ítélnek oda.

KÉSZEN ÁLL FELLENDÍTENI A
KARRIERJÉT?

Szakembereink megbízható álláslehetőségeket kínálnak.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland