Igen, ha olyan szállást biztosít Önnek az Eastmen, ahol él, a szobája ingyenes.

Ha az otthonod a munkahelyedtől maximum 15 km-re van és inkább bicikliznél, mint autózni, akkor e-mailt küldhetsz a help@eastmen.eu címre, és kérhetsz egy biciklit. A bicikli ingyenesen használható munkába járáshoz, de az elérhetősége függvényében korlátozott lehetőség áll rendelkezésre.

Sajnos ez nem engedélyezett, mivel a legtöbb háziállatot nem fogadó tulajdonos nem fogad el háziállatokat.

A holland AOW nyugdíjra való jogosultsághoz bizonyos számú évig kell Hollandiában élni vagy dolgozni. Ha 50 éves vagy idősebb vagy, akkor a minimális követelmény 10 év. Ha 50 évesnél fiatalabb vagy, akkor legalább 50% -át kell élni vagy dolgozni Hollandiában az időnek 15 éves kor és az AOW nyugdíjkorhatár között. További információkat olvashatsz róla a blogunkban.

Ez rövid ideig lehetséges, és hetente 100 euróba kerül. Kérjük, küldje el kérelmét a help@eastmen.eu címre, és koordinátoraink megvizsgálják, hogy lehetséges-e ez.

Lehetséges, hogy jogosultsága van a családi pótlékra, ha Hollandiában dolgozik vagy él. A SVB weboldalán kell jelentkeznie. További információkat a feltételekről itt olvashat.

A PAWW egy további társadalmi járulék, amelyet a munkáltató (Eastmen) számlájára vonnak le, hogy biztosítékot nyújtsanak, ha valaki beteg vagy munkanélküli a harmadik évben. Mi levonjuk, de a fizetési papírján vissza is adjuk. Ez azért van, mert láthatónak kell lennie az hatóságoknak és az adóhivatalnak. Az Eastmen ezt az összeget kifizeti a kormánynak.

Igen, lehetséges. Ezt közöttetek lehet megszervezni.

Az 18 év alatti gyermekek társbiztosítottak lehetnek az Ön biztosításán. Mi kötöttük meg az Ön biztosítását? Küldjön nekünk egy kérést, hogy regisztráljuk a gyerekét/gyerekeit a help@eastmen.eu címen. Csak a regisztráció után lesznek biztosítva. Ha Ön kötött magánbiztosítást, akkor kapcsolatba kell lépnie velük, és kérnie kell, hogy regisztrálják a gyerekét/gyerekeit. A többi családtagnak saját magánbiztosítást kell kötnie.

Igen, jelentkezhetnek magán-egészségbiztosításra Hollandiában. Számos biztosító közül választhatnak. További információkat itt találhatnak.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland