Munkalehetőségek Hollandiában

Hogyan szerezzen állást Hollandiában

Az Eastmen az egyik legjobb toborzási ügynökség Hollandiában. 2006 óta szakembereket toborzunk Európából, és helyezzük el őket holland cégeknél. Teljes mértékben tanúsított ügynökség, vagyunk, ami azt bizonyítja, hogy magas színvonalat alkalmazunk a munkánkra. Munkalehetőségeket kínálunk Hollandiában külföldiek számára sürgős indulással különböző területeken, például technikai, vegyi vagy logisztikai területen.

Miért válassza az Eastment?

  • Heti fizetés (€)
  • Holland szerződés és feltételek
  • Nyugdíjprogram*
  • Saját szoba
  • Autó és üzemanyag térítés**
  • VCA (biztonsági) vizsga***
  • Egyéb trainingek***

* 6 hónap után
** a munkahely és a szállás között, 10 km fölött
*** szükség esetén

Miért akarnál Hollandiában dolgozni?

Ha olyan munkát keresel, ahol több pénzt kereshetsz, mint a legtöbb európai országban, akkor Hollandia kiváló választás! A minimálbér €1.701, 00, így Hollandia az európai rangsorban harmadik helyen áll. Az Eastmen-nél holland munkaszerződést kínálunk, ami azt jelenti, hogy holland szabványok szerint fizetünk neked.

Mit kínál neked az Eastmen?

Az állásközvetítőink párosításkészítők. Próbálják megtalálni a készségeidhez legjobban illő állást. Célunk mindig a tökéletes párosítás elérése, így te és a céged is elégedettek lesztek. Ez mindenkinek előnyös helyzetet teremt.

A toborzási folyamat a személyes toborzóval kezdődik. Az első beszélgetés során megpróbálja megválaszolni az összes kérdésedet. A toborzó minden szükséges információt megad neked, ami szükséges az (ideiglenes) Hollandiába történő költözésed előkészítéséhez.

Hollandiába történő megérkezés után koordinátoraink veszik át a toborzótól. Felvisznek a repülőtérről, elszállásolnak, és segítenek bankszámla és BSN (biztonsági szám Hollandiában) létrehozásában.

Az új munkahelyére történő utazáshoz bérelhet tőlünk autót. Ez nagyon kényelmes, mivel azt is használhatja magánügyekre. Nagyszerű, ugye?

Legyen óvatos a sebességhatárokkal Hollandiában, különösen azokkal, amit ´traject controle´-nak neveznek. Ez egy terület, ahol a sebességét az

belépéskor és kilépéskor mérik. Ha az átlagsebessége magasabb, mint a sebességhatár, akkor büntetést kap, 100%-osan. Letölthet egy Flitsmeister nevű alkalmazást, ami megmutatja a sebességhatárokat és a traject controle területeket. Természetesen a legegyszerűbb módja a büntetés elkerülésének a sebességhatár betartása. Ha nem tudja, mi az, akkor ez az alkalmazás segíteni fog.

Koordinátoraink segítenek, ha problémája vagy kérdése merül fel. Beszélnek angolul, románul és magyarul is, így akár a saját nyelvén is felteheti nekik kérdését. Csak küldjön nekik egy e-mailt, és amint lehetőségük lesz rá, válaszolnak Önnek.

A munkavállalás Hollandiában könnyűvé válik számodra, mivel mindent elintézünk és végig segítünk. Munkalehetőségeket kínálunk Hollandiában angolul beszélőknek komoly vállalatoknál, modern felszereléssel, nagyon magas higiéniai és biztonsági szabványokkal. Már meggyőződtél? Ha még nem, akkor olvass tovább! Ellenkező esetben tekintsd meg álláshirdetéseinket, és tedd meg az első lépést az új munkád felé!

7 ok, hogy Hollandiában dolgozz

1. Munkalehetőségek

Hollandia az egyik leggazdagabb és legstabilabb gazdasággal rendelkező ország Európában. Bár területe mindössze 41 543 km², Hollandia egy kis ország, de tele van új munkalehetőségekkel. Néhány szektor, mint például a vegyi, technikai vagy logisztika, folyamatosan növekszik, és szüksége van szakmai munkavállalókra. Ezek azok a szektorok is, amelyekben sok állásajánlatunk van!

2. Munkaszabályok Hollandiában

Hollandia a top 10 olyan ország közé tartozik, amelyek jó egyensúlyt találtak a magán- és a szakmai élet között. Kb. 75% -uk nő és 26% -uk férfi csak heti 36 órát dolgozik. Így több szabadidejük van a családjukkal és barátaikkal való eltöltésre.

A hollandok szívesen tartanak „borrelt” kollégáikkal, ami péntekenként a munka után néhány ital elfogyasztását jelenti. Szép, nem igaz?

3. Magas várható élettartam

A várható élettartam Hollandiában a világ egyik legmagasabbja. Ennek az az oka, hogy egészséges környezetben élnek, alacsony szennyezés és jó minőségű víz veszi őket körül, valamint kényelmes életmódjuk van – jó jövedelemmel és sok munkalehetőséggel és oktatási lehetőséggel. Ennek köszönhetően a hollandoknak több lehetőségük van arra, hogy pénzt takarítsanak meg és szép életet alakítsanak ki maguknak. Mindez segít nekik abban, hogy megőrizzék a boldogságban legjobban álló országok top 7. helyezésüket.

4. A holland emberek

A hollandiában élő emberek túlnyomó többsége beszél folyékony angolul. Nem kell aggódnia, ha nem beszél hollandul. A hollandok nagyon gazdag kulturális sokszínűséggel rendelkeznek, és hozzászoktak az angol nyelv használatához. Emellett nagyon barátságosak, vendégszeretők, és híresek azzal, hogy közvetlen, de toleráns emberek a külföldiekkel szemben.

5. A holland kultúra

Megtekintheti a különböző történelmi épületeket, parkokat, valamint múzeumokat és galériákat, vagy csak sétálhat az ország sok vízcsatornája mentén. Tudta-e, hogy Hollandia területének 19%-a víz?

Hollandia és történelme évente több mint 15 millió turistát vonz. Élvezhetik néhány híres és finom ételt, például: p atat (a holland változata a francia sült krumplinak, gyakran majonézzel, satéval és hagymával tálalják), stroopwafel (karamell szirupos gofri, legjobb, ha frissen készítik a piacon), sokféle sajtot, holland sört vagy bitterballen (féle húsgolyó, kívül ropogós, belül puha).

6. Kerékpározás

A kerékpározás a legkedveltebb közlekedési mód Hollandiában, valamint egy életmód. Mindenki biciklizik. A legtöbb hollandnak több biciklije van. Az amsterdami munkahelyekszámos munkájához naponta kb. 800 000 biciklit használnak a fővárosban való ingázáshoz. A munkába kerékpárral járás nemcsak gyorsabb (ha egy forgalmas városban dolgozol és közel élsz), hanem javítja az egészségedet, pénzt takarít meg a közlekedésen, és segít a környezetnek. Az országban szerte kerékpárutak vannak, ahol biztonságosan kerékpározhatsz. Tehát nincs ok biciklizés ellen, legalábbis néha.

7. Hollandia egy biztonságos ország

Egy másik országba költözés lehet nyomasztó és stresszes. Tudni, hogy egy biztonságos és barátságos helyen vagy, segít neked biztonságban érezni magadat és csökkenti a stresszt. A bűnözési arány Hollandiában a világ egyik legalacsonyabbja!

LEGFRISSEBB ÁLLÁSAJÁNLATOK

Kiváló munkalehetőségek különböző szektorokból, tapasztalt szakemberek részére. Mire vár még?

Gumiszerelő
Fiatal és ambiciózus, folyamatosan bővülő holland vállalat számára keresünk gumiszerelőt. Ha szereti az autókat, és kipróbálná magát egy új munkahelyen, mi tárt karokkal várjuk! Munkaköri leírás: A világ legszebb autóival fog foglalkozni: beáll velük a műhelybe és lemossa őket  Segítesz a kamionsofőröknek az útközben felmerült abroncsproblémák megoldásában, leszereli, összegyűjti, leszállítja és tárolja az abroncsokat a helyszínen, […]
Targonca kezelő bizonyítvánnyal
Egy vezető holland cég, amely naponta több mint tucat címre szállít Európa szerte, 5000 raklap tárolókapacitással, progresszív munkamódszerrel, amely lehetővé teszi a gyors fejlődést, targonca kezelő bizonyítvánnyal keres. Munkaköri leírás: Raklapokat fogs mozgatni a raktárban A teherautókat targoncával fogod fel- és kirakodni Követelmények: Targonca jogosítvánnyal kell rendelkeznie Angol nyelvtudás, B2 szint Lehetőség Hollandiába költözni Javasoljuk, […]
Villanyszerelő (baromfivágóhíd)
Új munkalehetőséget keresel külföldön? Az európai kiskereskedelmi és étkeztetési piac számára friss és fagyasztott baromfit előállító jelentős vágóhíd és Európa egyik legnagyobb baromfipiaci szereplője villanyszerelőt keres. Munkaköri leírás: Önállóan elvégzi a gépek és berendezések (megelőző) karbantartását, javítását és nagyjavítását (gépek és berendezések hibaelhárítása) Összeszereli, szétszereli, javítja és cseréli a baromfihús-feldolgozó gépek elektronikai alkatrészeit a PLC […]
Targoncavezető (CE) targoncával
Állást keres a szállítás és logisztika területén? Akkor csatlakozzon hozzánk, és élje át a holland élményt! Egy holland cég, amely magán- és üzleti célú tárolódobozok bérbeadásával foglalkozik, targoncavezetőt (CE) keres targoncával. Munkaköri leírás: Ön fogja kiszállítani és begyűjteni a tárolódobozokat az ügyfelek házaiból A tételeket targoncával kell be- és kirakodni Követelmények: Angol nyelvtudás (minimum B2) Kötelező […]
Berendezésszerelő
Rendelkezik berendezésszerelői tapasztalattal, és szeretne szakmailag fejlődni olyan fejlett városokban, mint például Amszterdam, Maastricht vagy Boskoop? Berendezésszerelőt keresünk egy különféle berendezésszerelési munkákra szakosodott, holland vállalat számára. Munkaköri leírás A napi feladatok közé tartoznak: Minden típusú berendezés önálló összeállítása, összeszerelése, átalakítása vagy bővítése Minden műszaki berendezés telepítése, fizikai alakítása és forrasztása Karbantartási munkák elvégzése, valamint a […]
Autófestő
Rendelkezik autófestői tapasztalattal, és szeretne szakmailag fejlődni ezen a területen? Széles látókörű embernek tartja magát, aki hajlandó csapatban dolgozni a kiemelkedő ügyfél-elégedettség elérése érdekében? Akkor lehet, hogy éppen Önt keressük. Egy holland vállalathoz keresünk autófestőt. Munkaköri leírás A napi feladatok közé tartoznak:  A sérült alkatrészek előkészítése a festékszóróval történő festéshez Az alkatrészek csiszolása, kitöltése és […]

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Ha olyan munkát keres, ahol jelentős összeget kereshet, akkor Hollandia kiváló választás. Hollandiában a minimálbér jóval magasabb, mint az európai országok többségében.

Sok oka van annak, hogy miért akarnánk Hollandiában dolgozni. Az életszínvonal magas, főleg azért, mert a minimálbér meglehetősen magas, és sok munkalehetőség van. A holland közösség vendégszerető, hozzászokott a külföldiekhez, és a legtöbben beszélnek angolul.

A holland kultúra gazdag, és Hollandia egy gyönyörű ország, különösen ha szereted a vizet. Sok mindent lehet megnézni és sok mindent élvezhet megkóstolni. Ha szeretsz biciklizni, akkor Hollandia a helyed. Az országban szerte vannak kerékpárutak, és több kerékpár van, mint ember. A biciklizés az előnyben részesített közlekedési mód is, így formába kerülhetsz és pénzt takaríthatsz meg!

Az Eastmen olyan állást kínál Önnek, amely az képességei alapján megfelel, és holland szerződést biztosít. Szállását is magában foglalja, és bérelhet tőlünk autót, amellyel munkába mehet. Koordinátoraink rendelkezésére állnak bármilyen kérdés esetén.

Sokféle állást kínálunk különböző szektorokban. Megtekintheti üresedési oldalunkat, és közvetlenül jelentkezhet egyik holland állásunkra. Ha bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland