Munkalehetőségek Hollandiában

Hogyan szerezzen állást Hollandiában

Az Eastmen az egyik legjobb toborzási ügynökség Hollandiában. 2006 óta szakembereket toborzunk Európából, és helyezzük el őket holland cégeknél. Teljes mértékben tanúsított ügynökség, vagyunk, ami azt bizonyítja, hogy magas színvonalat alkalmazunk a munkánkra. Munkalehetőségeket kínálunk Hollandiában külföldiek számára sürgős indulással különböző területeken, például technikai, vegyi vagy logisztikai területen.

Miért válassza az Eastment?

  • Heti fizetés (€)
  • Holland szerződés és feltételek
  • Nyugdíjprogram*
  • Saját szoba
  • Autó és üzemanyag térítés**
  • VCA (biztonsági) vizsga***
  • Egyéb trainingek***

* 6 hónap után
** a munkahely és a szállás között, 10 km fölött
*** szükség esetén

Miért akarnál Hollandiában dolgozni?

Ha olyan munkát keresel, ahol több pénzt kereshetsz, mint a legtöbb európai országban, akkor Hollandia kiváló választás! A minimálbér €1.701, 00, így Hollandia az európai rangsorban harmadik helyen áll. Az Eastmen-nél holland munkaszerződést kínálunk, ami azt jelenti, hogy holland szabványok szerint fizetünk neked.

Mit kínál neked az Eastmen?

Az állásközvetítőink párosításkészítők. Próbálják megtalálni a készségeidhez legjobban illő állást. Célunk mindig a tökéletes párosítás elérése, így te és a céged is elégedettek lesztek. Ez mindenkinek előnyös helyzetet teremt.

A toborzási folyamat a személyes toborzóval kezdődik. Az első beszélgetés során megpróbálja megválaszolni az összes kérdésedet. A toborzó minden szükséges információt megad neked, ami szükséges az (ideiglenes) Hollandiába történő költözésed előkészítéséhez.

Hollandiába történő megérkezés után koordinátoraink veszik át a toborzótól. Felvisznek a repülőtérről, elszállásolnak, és segítenek bankszámla és BSN (biztonsági szám Hollandiában) létrehozásában.

Az új munkahelyére történő utazáshoz bérelhet tőlünk autót. Ez nagyon kényelmes, mivel azt is használhatja magánügyekre. Nagyszerű, ugye?

Legyen óvatos a sebességhatárokkal Hollandiában, különösen azokkal, amit ´traject controle´-nak neveznek. Ez egy terület, ahol a sebességét az

belépéskor és kilépéskor mérik. Ha az átlagsebessége magasabb, mint a sebességhatár, akkor büntetést kap, 100%-osan. Letölthet egy Flitsmeister nevű alkalmazást, ami megmutatja a sebességhatárokat és a traject controle területeket. Természetesen a legegyszerűbb módja a büntetés elkerülésének a sebességhatár betartása. Ha nem tudja, mi az, akkor ez az alkalmazás segíteni fog.

Koordinátoraink segítenek, ha problémája vagy kérdése merül fel. Beszélnek angolul, románul és magyarul is, így akár a saját nyelvén is felteheti nekik kérdését. Csak küldjön nekik egy e-mailt, és amint lehetőségük lesz rá, válaszolnak Önnek.

A munkavállalás Hollandiában könnyűvé válik számodra, mivel mindent elintézünk és végig segítünk. Munkalehetőségeket kínálunk Hollandiában angolul beszélőknek komoly vállalatoknál, modern felszereléssel, nagyon magas higiéniai és biztonsági szabványokkal. Már meggyőződtél? Ha még nem, akkor olvass tovább! Ellenkező esetben tekintsd meg álláshirdetéseinket, és tedd meg az első lépést az új munkád felé!

7 ok, hogy Hollandiában dolgozz

1. Munkalehetőségek

Hollandia az egyik leggazdagabb és legstabilabb gazdasággal rendelkező ország Európában. Bár területe mindössze 41 543 km², Hollandia egy kis ország, de tele van új munkalehetőségekkel. Néhány szektor, mint például a vegyi, technikai vagy logisztika, folyamatosan növekszik, és szüksége van szakmai munkavállalókra. Ezek azok a szektorok is, amelyekben sok állásajánlatunk van!

2. Munkaszabályok Hollandiában

Hollandia a top 10 olyan ország közé tartozik, amelyek jó egyensúlyt találtak a magán- és a szakmai élet között. Kb. 75% -uk nő és 26% -uk férfi csak heti 36 órát dolgozik. Így több szabadidejük van a családjukkal és barátaikkal való eltöltésre.

A hollandok szívesen tartanak „borrelt” kollégáikkal, ami péntekenként a munka után néhány ital elfogyasztását jelenti. Szép, nem igaz?

3. Magas várható élettartam

A várható élettartam Hollandiában a világ egyik legmagasabbja. Ennek az az oka, hogy egészséges környezetben élnek, alacsony szennyezés és jó minőségű víz veszi őket körül, valamint kényelmes életmódjuk van – jó jövedelemmel és sok munkalehetőséggel és oktatási lehetőséggel. Ennek köszönhetően a hollandoknak több lehetőségük van arra, hogy pénzt takarítsanak meg és szép életet alakítsanak ki maguknak. Mindez segít nekik abban, hogy megőrizzék a boldogságban legjobban álló országok top 7. helyezésüket.

4. A holland emberek

A hollandiában élő emberek túlnyomó többsége beszél folyékony angolul. Nem kell aggódnia, ha nem beszél hollandul. A hollandok nagyon gazdag kulturális sokszínűséggel rendelkeznek, és hozzászoktak az angol nyelv használatához. Emellett nagyon barátságosak, vendégszeretők, és híresek azzal, hogy közvetlen, de toleráns emberek a külföldiekkel szemben.

5. A holland kultúra

Megtekintheti a különböző történelmi épületeket, parkokat, valamint múzeumokat és galériákat, vagy csak sétálhat az ország sok vízcsatornája mentén. Tudta-e, hogy Hollandia területének 19%-a víz?

Hollandia és történelme évente több mint 15 millió turistát vonz. Élvezhetik néhány híres és finom ételt, például: p atat (a holland változata a francia sült krumplinak, gyakran majonézzel, satéval és hagymával tálalják), stroopwafel (karamell szirupos gofri, legjobb, ha frissen készítik a piacon), sokféle sajtot, holland sört vagy bitterballen (féle húsgolyó, kívül ropogós, belül puha).

6. Kerékpározás

A kerékpározás a legkedveltebb közlekedési mód Hollandiában, valamint egy életmód. Mindenki biciklizik. A legtöbb hollandnak több biciklije van. Az amsterdami munkahelyekszámos munkájához naponta kb. 800 000 biciklit használnak a fővárosban való ingázáshoz. A munkába kerékpárral járás nemcsak gyorsabb (ha egy forgalmas városban dolgozol és közel élsz), hanem javítja az egészségedet, pénzt takarít meg a közlekedésen, és segít a környezetnek. Az országban szerte kerékpárutak vannak, ahol biztonságosan kerékpározhatsz. Tehát nincs ok biciklizés ellen, legalábbis néha.

7. Hollandia egy biztonságos ország

Egy másik országba költözés lehet nyomasztó és stresszes. Tudni, hogy egy biztonságos és barátságos helyen vagy, segít neked biztonságban érezni magadat és csökkenti a stresszt. A bűnözési arány Hollandiában a világ egyik legalacsonyabbja!

LEGFRISSEBB ÁLLÁSAJÁNLATOK

Kiváló munkalehetőségek különböző szektorokból, tapasztalt szakemberek részére. Mire vár még?

Rendelés ellenőr
Ha állást keres Hollandiában és beszél angolul, Ön lehet az, akit keresünk! Egy holland logisztikai vállalat, amely segít más vállalatoknak előrelépni és növekedni, rendelés ellenőrt keres. Munkaköri leírás: Ellenőrizni fogja a kollégái által gyűjtött rendeléseket Követelmények: EPT- vagy targoncavezetői tapasztalat szükséges Olaszországi munkatapasztalat előny B2 szintű angol nyelvismeret Jogosítvány szükséges Áthelyezhetőség Hollandiában Miért választana velünk […]
Versenyszimulátor összeszerelő
Ha Ön egy Formula 1 rajongó, rendelkezik összeszerelési készségekkel és angolul beszél, szívesen segítünk egy új munkalehetőség felfedezésében Hollandiában! Egy holland vállalat versenyszimulátor összeszerelőt keres. Munkaköri leírás: Minden nap a verseny szimulátort a tervek szerint össze szereti, és ellenőrzi, hogy minden a megfelelő sorrendben működik Segít a raktárban a megrendelt alkatrészek kiküldésében az ügyfelek részére […]
CNC operátor/programozó
Van tapasztalatja CNC gépek kezelésében vagy programozásában? Szeretné szakmailag fejlődni, modern eszközökkel dolgozni tiszta környezetben, Hollandia különböző jelentős városaiban, mint Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht vagy Groningen? Együttműködünk elismert vállalatokkal az egész Hollandiából, akik a mechanikai komponensek és különböző méretű fém vagy fa alkatrészek gyártásával és összeszerelésével foglalkoznak. Munkaköri leírás: Keresünk kvalifikált és lelkes munkatársakat a […]
Teherautó és pótkocsi sérülés javító
Ha szeretné megjavítani a dolgokat, és külföldön szeretné dolgozni, van egy új projektünk számodra! Egy holland cég teherautó és pótkocsi sérülés javítót keres. Tehát, ha beszél angolul és Hollandiában szeretné dolgozni, akkor talán éppen Ön az ideális személy számunkra! Munkaköri leírás: A napjat egy finom kávéval kezdi, és a munkavezető elmondja hogy mit kell tennie aznap A […]
Kezelő (4 váltás)
Szeretnél egy fiatal, modern és fenntartható vállalat tagja lenni, amely alapanyag vágási melléktermékeket és minőségi, fehérjében gazdag ahawca rostélyokat dolgoz fel a takarmányipar számára (állateledel, cég állateledel, vízi táplálék) állatok), műtrágyák és bioüzemanyagok? Akkor egy 2009-ben alapított cég tagja vagy, amely 5 független holland baromfivágóhidat képvisel mint Kezelő. Munkaköri leírás: A munkavégzés 4 műszakos rendszerben […]
Teherautó/pótkocsi szerelő
Egy holland vállalat, amely 2002 óta szakosodott az új és használt DAF teherautók beszerzésére és karbantartására, azok javítására és tartozékok szállítására, valamint minden más teherautó modell beszerzésére és karbantartására, teherautó/pótkocsi szerelőt keres. Tehát, ha beszél angolul és külföldi munkát keres, csatlakozzon hozzánk Hollandiában egy új élet tapasztalathoz! Munkaköri leírás: A munka főként teherautók és pótkocsik […]

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Ha olyan munkát keres, ahol jelentős összeget kereshet, akkor Hollandia kiváló választás. Hollandiában a minimálbér jóval magasabb, mint az európai országok többségében.

Sok oka van annak, hogy miért akarnánk Hollandiában dolgozni. Az életszínvonal magas, főleg azért, mert a minimálbér meglehetősen magas, és sok munkalehetőség van. A holland közösség vendégszerető, hozzászokott a külföldiekhez, és a legtöbben beszélnek angolul.

A holland kultúra gazdag, és Hollandia egy gyönyörű ország, különösen ha szereted a vizet. Sok mindent lehet megnézni és sok mindent élvezhet megkóstolni. Ha szeretsz biciklizni, akkor Hollandia a helyed. Az országban szerte vannak kerékpárutak, és több kerékpár van, mint ember. A biciklizés az előnyben részesített közlekedési mód is, így formába kerülhetsz és pénzt takaríthatsz meg!

Az Eastmen olyan állást kínál Önnek, amely az képességei alapján megfelel, és holland szerződést biztosít. Szállását is magában foglalja, és bérelhet tőlünk autót, amellyel munkába mehet. Koordinátoraink rendelkezésére állnak bármilyen kérdés esetén.

Sokféle állást kínálunk különböző szektorokban. Megtekintheti üresedési oldalunkat, és közvetlenül jelentkezhet egyik holland állásunkra. Ha bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2023 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland