GyIK

Gyakran ismételt kérdések

Category

A kezdeti megállapodás alapján fedezzük az utazási költségeit, ha Ön vezet.

Mikor szabadságra meg, magának kell gondoskodnia az utazásról. Lehetséges, hogy egy kolléga a házból el tudja vinni a reptérre.

Igen, koordinátoraink felveszik a reptéren vagy vonatállomáson és a szállásra viszik. Ez egy egyszeri szolgáltatás.

A DigiD egy személyazonosság-kezelő platform, amit a holland állami szervek, mint az adózási és vámigazgatás és a Dienst Uitvoering Onderwijs a hollandiai lakosok személyazonosságának internetes igazolására használ. Erre a kormányhonlapon jelentkezhet.

A BSN (burgerservicenummer) egy személyi azonosító szám, egy egyedi regisztrációs szám mindenkinek, aki Hollandiában él.

NEM, a BSN szám egy egyedi szám, amit nem lehet kitörölni vagy megváltoztatni, tehát tilos megújítani.

Igen, de csak Hollandiában.

A holland bankszámlanyitás lehetősége a bank szabályzatától függ. A számlanyitás általában lehetséges, ha időpontot kér a választott bankba. Az eastmen minden olyan dokumentumot biztosít, amire tőlünk szükség van.

Ez a szabályzatunkkal ellenkezik, kérjük hozzon elég pénzt az első két hétre, amíg megkapja az első fizetését.

Igen, 8 ledolgozott hét után elkezdi felépíteni a nyugdíjalapját a Stipp Basic-en keresztül, 34 ledolgozott hét után pedig a Stipp Plusból.

Nem, az 1. és 2. fázisra vonatkozó szerződés alapján a munkakapcsolat bármely fél részéről megszüntethető ezt igazoló dokumentum nélkül. Kérés eseténaz Eastmen tud alkalmazási igazolást kibocsátani, hogy ezzel igazolni tudja az Eastmennél töltött időszakot.

Minden szerződést elektronikus aláírásra küldünk. Ezeket azon az email címen kapja meg, amelyet a munkavállalás megkezdésekor megadott.

Az autóbérlés a hozzáfèrhetôsèg tárgya. Ez ügyben felveheti a kapcsolatot a koordinátorral (help@eastmen.eu).

Igen, ez lehetséges. Emailben értesítenie kell a koordinátorokat (help@eastmen.eu), és biztosítania kell egy képet az új bankszámlájáról, amin szerepel az IBAN és a neve.

Munkahelyek széles választékát biztosítjuk, lehetséges változtatni. Fel kell vennie a kapcsolatot munkaügyesével, aki tájékoztatni tudja az összes munkalehetőségről.

Igényelhet egyet a help@eastmen.eue-mail címen. Ez a dokumentum a biztosítás megkötése után lesz elérhető.

A Zorg&Zekerheid által nyújtott biztosítás minden ellátást fedez. A help@eastmen.eu email címen felveheti a kapcsolatot a koordinátorokkal, ha többet szeretne megtudni.

Ezt a koordinátoroknál kell kérelmeznie (help@eastmen.eu). Eastmen jelentkezni fog az SVB-nél.

Küldje el emailben kérelmét a help@Eastmen.eu email címre az otthoni biztosítója nevével. Az űrlapot közvetlenül a biztosítónak küldjük el.

Nem, Hollandiában az esetek többségében elég a BSN. Kérés esetén az Eastmen biztosíthat egészségbiztosítási kártyát.

Igen, de ezt csak minden naptári év elején cserélheti vissza az Eastmen által nyújtott biztosításra.

Igen, kérelmezze a koordinátoroknál, és emailben elküldjük önnek (help@eastmen.eu).

Az előző heti béreket minden hét csütörtökön fizetjük.

A bérkifizetések minden hét csütörtökön történnek. Általában egy munkanapot vesznek igénybe, tehát másnap már a bankszámláján kell legyen a pénz. De az utalás maga az ön bankja által nyújtott szolgáltatásokon is múlik. Ha valami nincs rendben.

Minden béremelési kérelmet meg lehet beszélni a koordinátorokkal minimum 3 hónap munka elvégzése után. A kérelmeket decemberben és júniusban lehet benyújtani. Kérelmét a help@eastmen.eucímre küldheti.

Nem, minden bérkifizetésnek a dolgozó személyes bankszámlájára kell érkeznie. Jogilag nem megengedett, hogy a béreket más személyek bankszámlájára utaljuk.

Minden illetményelszámoló lapot az általunk használt holland szoftverrel generálunk, ami a törvény szerint holland nyelven kell legyen. Az illetményelszámoláson található kifejezésekhez tudunk fordítást biztosítani.

Igen, ha magáningatlanba költözik, az Eastmen napi nettó 20 euró többletfizetést biztosít, heti maximum 5 napon.

Ez a háztól/lakástól függ. A legtöbb ház 3-4 szobás.

Minden szálláshely elfogadható távolságra van a munkahelytől. Arra törekszünk, hogy a lehetőségektől függően a lehető legközelebb szállásoljuk el munkavállalóinkat. Kérjük vegye figyelembe, hogy Hollandiában teljesen normális a 30-50 km-re levő munkahelyére vezetni.

Az összes házunk minden szükséges felszerelèssel ellátott, beleértve az ingyenes wifi kapcsolatot. Az SNF tanúsítványunk bizonyítékul szolgál a minőség biztosításáról. Ha valami hiányzik, kérjük jelezze a help@eastmen.eu email címen.

Igen, minden személy külön van elszállásolva.

Igen, erről emailben tájékoztatnia kell az Eastment 4 héttel a kiköltözés előtt (help@eastmen.eu)

A szabadnapokat a cégével közös megegyezés alapján jelölhetik ki. Miután megkapta az engedélyt a cégtől, csak értesïtenie kell az Eastment a szabadsága időtartamáról egy a koordinátoroknak küldött emailben (help@eastmen.eu).

A szobának tisztának kell lennie, és nem hagyhat hátra személyes tárgyakat.

Évente 25 szabadnapra jogosult.

Igen, a szabadságdíjak a törvényi rendelet alapján történnek. További információért keresse fel a koordinátort (help@eastmen.eu).

A sportlétesítmények, nem létszükségleti cikkeket vagy szolgáltatásokat nyújtó üzletek, éttermek, kávézók valamint művészeti és kultúrális intézmények 17:00 és 05:00 között zárva vannak.

A szupermarketek, kisállatkereskedések, gyógyszertárak, optikák, nagykereskedések, létszükségleti szolgáltatások, mint ügyvédi vagy jogtanácsosi irodák 20:00 és 05:00 között zárva vannak.

Felhívjuk figyelmét, hogy a koronavírussal kapcsolatos szabályok folyamatosan változnak. Olvassa el a legújabb frissítéseket a kormány hivatalos honlapján.

  • Ha a háztartásában valakinek pozitív a koronavírus tesztje, izolálnia kell magát. Minden más háztartásban élőnek (oltott vagy gyógyult oltatlan) karanténba kell vonulnia;
  • Tartson 1,5 méter távolságot a munkahelyén;
  • Naponta maximum 4 vendéget fogadjon (13 év alatti gyerekek nem számítanak);
  • Mielőtt vendéget fogad vagy meglátogat másokat, tesztelje magát;
  • Legyen különösen óvatos, amikor 13 év alatti gyerekekkel vagy 70 év feletti idősekkel érintkezik.

Felhívjuk figyelmét, hogy a koronavírussal kapcsolatos szabályok folyamatosan változnak. Olvassa el a legújabb frissítéseket a kormány hivatalos honlapján.

  • Mossa meg a kezét gyakran és alaposan;
  • Tartson 1,5 méter távolságot;
  • Ha koronavírus tüneteit észleli magán, maradjon otthon, és csináltasson tesztet, amilyen hamar lehet;
  • Beltéren biztosítson jó szellőzést.

Felhívjuk figyelmét, hogy a koronavírussal kapcsolatos szabályok folyamatosan változnak. Olvassa el a legújabb frissítéseket a kormány hivatalos honlapján.

Ha beteg, arra kérjük, lépjen kapcsolatba a koordinációval és az ügyféllel reggel 9 óra előtt, hogy ezt jelentse. Mikor jobban van szintén tájékoztassa erről a koordinációt és az ügyfelet.

Answer not found?
Korona frissítés: megközelítés és védekezés cégek számára.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2022 Eastmen Human Resource B.V

Reactorweg 47

3542 AD Utrecht

Nederland