CNC munkák Hollandiában

SPECIALISTS SPECIALISTEN

Hogyan szerezhetek CNC állást Hollandiában?

Az Eastmen az egyik legjobb toborzási ügynökség Hollandiában. 2006 óta szakembereket toborzunk Európából, és helyezzük el őket holland cégeknél. Teljes mértékben tanúsított ügynökség, vagyunk, ami azt bizonyítja, hogy magas színvonalat alkalmazunk a munkánkra. Állásokat kínálunk Hollandiában külföldieknek sürgős indulással különböző területeken, például műszaki, kémiai vagy logisztikai területen.

Miért válassza az Eastment?

 • Heti fizetés (€)
 • Holland szerződés és feltételek
 • Nyugdíjprogram*
 • Saját szoba
 • Autó és üzemanyag térítés**
 • VCA (biztonsági) vizsga***
 • Egyéb trainingek***

* 6 hónap után
** a munkahely és a szállás között, 10 km fölött
*** szükség esetén

CNC állások típusai Hollandiában

CNC operátori állásokat kínálunk különböző vállalatoknál vagy gyárakban a fémiparban, mérnöki vagy építőipari szektorban. Mint CNC operátor, különböző munkákat készítesz és hajtasz végre a specifikációk és rajzok alapján. Különböző anyagokat használnak, ezért fontos, hogy ismeretekkel rendelkezz azok feldolgozásáról.

A CNC operátor szintén foglalkozik a gépek telepítésével, beállításával és karbantartásával. Fontos, hogy képes legyél konfigurálni és kiválasztani a megfelelő eszközöket, valamint azokat összeszerelni. Emellett fontos kritikusan értékelni a termelési folyamatokat annak érdekében, hogy javíts rajtuk. A CNC operátor funkciója gyakran kombinálódik a CNC esztergálás és a CNC marás funkcióival.

CNC programozói állásokat is kínálunk.. CNC programozóként a számítógép vezérlésű gépek programozásával foglalkozol, mint például esztergák, marógépek, csiszoló gépek, síkok és hajlító és hajlító gépek. Tanulmányozod a munkarajzokat, majd átülteted őket CNC megmunkáló programokba. Azt is meghatározod, hogy a legjobb módszerrel lehet-e gyártani az alkatrészeket a termelési folyamat figyelemmel kísérésével és beállításával. Néha a CNC programozó ugyanakkor operátor is. Bonyolult gépek vagy nagy vállalatok néha külön CNC operátort igényelnek.

Hogyan találhatsz munkát CNC operátorként/programozóként?

Ha külföldön keresel CNC állásokat, észre fogod venni, hogy nehéz keresni, ha nem beszélsz hollandul. Ha az Eastmen keresztül dolgozol, nem kell hollandul keresgélned vagy beszélned. Mi már megtettük ezt érted, és mindig rendelkezésre állnak állásajánlatok tapasztalt szakképzett munkavállalók számára. A jelentkezési folyamat egyszerű.

 1. Jelentkezz az egyik hollandiai állásunkra!
 2. Küldje el a személyes toborzónk által kért szükséges dokumentumokat;
 3. Írd alá a munkaszerződést;
 4. Vásárold meg a repülőgép/autóbuszjegyedet vagy gyere a saját autóddal;
 5. Menj el az első munkanapra! Egyszerű, ugye?

Mennyit keres egy CNC operátor/programozó Hollandiában?

A CNC operátor fizetése nagyban függ a tapasztalatától és tanulmányaitól. Kezdőként alacsonyabban kezdhetsz, de idővel sokkal többet kereshetsz. Mint CNC programozó, a fizetés általában magasabb, különösen, ha te is operátor vagy. Emellett attól is függhet, hogy melyik cégnél dolgozol, és hányféle CNC gépet tudsz kezelni. További információkért a fizetésről és a munkakörülményekről lépj kapcsolatba velünk.

LEGFRISSEBB ÁLLÁSAJÁNLATOK

Kiváló állások számos szektorban várnak egy tapasztalt szakemberre, mint te. Mire vársz?

Még mindig kétségei vannak? Olvassa el Hollandiában való munkavállalás 7 okát.

CNC lézervágó gépkezelő
Keres egy új munkalehetőséget? Beszél angolul és szeretné külföldön dolgozni? Önnek van válaszunk! Egy holland vállalat lézervágó gépkezelőket keres. Munkaköri leírás: Tapasztalattal kell rendelkeznie a Trumpf-al való munkavégzés terén   Követelmények: Legalább 1 év releváns tapasztalat fémipari munkásként Műszaki rajz értelmezése Független és rugalmasnak kell lenned Angol nyelvtudás (minimum középfokú) B kategóriás jogosítvány Hajlandóság hollandiai munkavégzésre […]
CNC élhajlítógép-kezelő
Rendelkezik CNC élhajlítógép-kezelői tapasztalattal, és szeretne szakmailag fejlődni egy tiszta és modern környezetben, olyan fejlett városokban, mint például Amszterdam, Maastricht vagy Montfoort? CNC élhajlítógép-kezelőt keresünk egy fém alkatrészek és komponensek gyártására és összeszerelésére szakosodott vállalat számára. Munkaköri leírás A napi feladatok közé tartoznak: A présfék beállítása és működtetése különböző fémekből készült egyedülálló vagy nagyobb méretű […]
CNC operátor/programozó
Van tapasztalatja CNC gépek kezelésében vagy programozásában? Szeretné szakmailag fejlődni, modern eszközökkel dolgozni tiszta környezetben, Hollandia különböző jelentős városaiban, mint Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht vagy Groningen? Együttműködünk elismert vállalatokkal az egész Hollandiából, akik a mechanikai komponensek és különböző méretű fém vagy fa alkatrészek gyártásával és összeszerelésével foglalkoznak. Munkaköri leírás: Keresünk kvalifikált és lelkes munkatársakat a […]
CNC operátor+ (3/5 tengely)
Egy olyan vezető, aki nagy és összetett alumínium termékek tervezésében és építésében jeleskedik, egy olyan növekvő és kihívásokkal teli piacon CNC operátorokat+ (3/5 tengely) keres. Az alumínium egyre inkább felfedezett és használt, mint könnyebb és környezetbarát alternatíva az acél helyett, részt vesz a mega-jachtok, tengeri szerkezetek, helikopter fedélzetek vagy más nagy alumíniumszerkezetek építésében. Egy csapat […]

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

A legegyszerűbb módja a jelentkezés az Eastmen keresztül. Mi már megtettük a keresést Ön helyett, és rengeteg állásajánlatunk van. Önnek csak jelentkeznie kell a weboldalunkon, majd elküldenie és aláírnia a szükséges dokumentumokat.

A fizetés az iskolázottságától és tapasztalatától függ. Egy olyan programozó, aki egyben operátor is, többet kereshet, mint egy CNC operátor. További részletekért lépjen kapcsolatba velünk.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland