CNC munkák Hollandiában

SPECIALISTS SPECIALISTEN

Hogyan szerezhetek CNC állást Hollandiában?

Az Eastmen az egyik legjobb toborzási ügynökség Hollandiában. 2006 óta szakembereket toborzunk Európából, és helyezzük el őket holland cégeknél. Teljes mértékben tanúsított ügynökség, vagyunk, ami azt bizonyítja, hogy magas színvonalat alkalmazunk a munkánkra. Állásokat kínálunk Hollandiában külföldieknek sürgős indulással különböző területeken, például műszaki, kémiai vagy logisztikai területen.

Miért válassza az Eastment?

 • Heti fizetés (€)
 • Holland szerződés és feltételek
 • Nyugdíjprogram*
 • Saját szoba
 • Autó és üzemanyag térítés**
 • VCA (biztonsági) vizsga***
 • Egyéb trainingek***

* 6 hónap után
** a munkahely és a szállás között, 10 km fölött
*** szükség esetén

CNC állások típusai Hollandiában

CNC operátori állásokat kínálunk különböző vállalatoknál vagy gyárakban a fémiparban, mérnöki vagy építőipari szektorban. Mint CNC operátor, különböző munkákat készítesz és hajtasz végre a specifikációk és rajzok alapján. Különböző anyagokat használnak, ezért fontos, hogy ismeretekkel rendelkezz azok feldolgozásáról.

A CNC operátor szintén foglalkozik a gépek telepítésével, beállításával és karbantartásával. Fontos, hogy képes legyél konfigurálni és kiválasztani a megfelelő eszközöket, valamint azokat összeszerelni. Emellett fontos kritikusan értékelni a termelési folyamatokat annak érdekében, hogy javíts rajtuk. A CNC operátor funkciója gyakran kombinálódik a CNC esztergálás és a CNC marás funkcióival.

CNC programozói állásokat is kínálunk.. CNC programozóként a számítógép vezérlésű gépek programozásával foglalkozol, mint például esztergák, marógépek, csiszoló gépek, síkok és hajlító és hajlító gépek. Tanulmányozod a munkarajzokat, majd átülteted őket CNC megmunkáló programokba. Azt is meghatározod, hogy a legjobb módszerrel lehet-e gyártani az alkatrészeket a termelési folyamat figyelemmel kísérésével és beállításával. Néha a CNC programozó ugyanakkor operátor is. Bonyolult gépek vagy nagy vállalatok néha külön CNC operátort igényelnek.

Hogyan találhatsz munkát CNC operátorként/programozóként?

Ha külföldön keresel CNC állásokat, észre fogod venni, hogy nehéz keresni, ha nem beszélsz hollandul. Ha az Eastmen keresztül dolgozol, nem kell hollandul keresgélned vagy beszélned. Mi már megtettük ezt érted, és mindig rendelkezésre állnak állásajánlatok tapasztalt szakképzett munkavállalók számára. A jelentkezési folyamat egyszerű.

 1. Jelentkezz az egyik hollandiai állásunkra!
 2. Küldje el a személyes toborzónk által kért szükséges dokumentumokat;
 3. Írd alá a munkaszerződést;
 4. Vásárold meg a repülőgép/autóbuszjegyedet vagy gyere a saját autóddal;
 5. Menj el az első munkanapra! Egyszerű, ugye?

Mennyit keres egy CNC operátor/programozó Hollandiában?

A CNC operátor fizetése nagyban függ a tapasztalatától és tanulmányaitól. Kezdőként alacsonyabban kezdhetsz, de idővel sokkal többet kereshetsz. Mint CNC programozó, a fizetés általában magasabb, különösen, ha te is operátor vagy. Emellett attól is függhet, hogy melyik cégnél dolgozol, és hányféle CNC gépet tudsz kezelni. További információkért a fizetésről és a munkakörülményekről lépj kapcsolatba velünk.

LEGFRISSEBB ÁLLÁSAJÁNLATOK

Kiváló állások számos szektorban várnak egy tapasztalt szakemberre, mint te. Mire vársz?

Még mindig kétségei vannak? Olvassa el Hollandiában való munkavállalás 7 okát.

CNC operátor/programozó
Van tapasztalatja CNC gépek kezelésében vagy programozásában? Szeretné szakmailag fejlődni, modern eszközökkel dolgozni tiszta környezetben, Hollandia különböző jelentős városaiban, mint Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht vagy Groningen? Együttműködünk elismert vállalatokkal az egész Hollandiából, akik a mechanikai komponensek és különböző méretű fém vagy fa alkatrészek gyártásával és összeszerelésével foglalkoznak. Munkaköri leírás: Keresünk kvalifikált és lelkes munkatársakat a […]
CNC marógép kezelő (3 és 5 tengely)
Ha Ön tapasztalt CNC-fémmarós operátor, aki szenvedélyesen követi a precizitást és rendelkezik tapasztalattal 3 vagy 5 tengelyű gépek kezelésében, akkor ne keressen tovább! Ügyfelünk, akinek központja az Eindhoven városi térségben található, az iparágban innovatív és vezető szerepet tölt be. Évtizedes szakértelmével és kiválóan motivált személyzetével mércét állít a minőség terén. Ön egy olyan szervezetnél fog […]
Konvencionális esztergályos
Ha Hollandiában szeretne dolgozni, és angolul beszél, akkor jó helyen jár! Egy holland általános építő- és megmunkáló vállalat, amely különféle ügyfelekkel dolgozik, mint például a hajógyártás, mezőgazdasági szektor és repülőgépipar, konvencionális esztergályost keres. Munkaköri leírás: Mindennapokban biztosítani fogja, hogy a hagyományos gépet felhasználják a termékek előállításához Egyedül vagy kisebb csapatban dolgozik majd Egy hagyományos esztergagépen […]

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

A legegyszerűbb módja a jelentkezés az Eastmen keresztül. Mi már megtettük a keresést Ön helyett, és rengeteg állásajánlatunk van. Önnek csak jelentkeznie kell a weboldalunkon, majd elküldenie és aláírnia a szükséges dokumentumokat.

A fizetés az iskolázottságától és tapasztalatától függ. Egy olyan programozó, aki egyben operátor is, többet kereshet, mint egy CNC operátor. További részletekért lépjen kapcsolatba velünk.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2023 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland