Fémipari munkák

Metal worker jobs

KI AZ EASTMEN?

Az Eastmen az egyik legjobb toborzási ügynökség Hollandiában. 2006 óta szakembereket toborzunk Európából, és helyezzük el őket holland cégeknél. Teljes mértékben tanúsított ügynökség, vagyunk, ami azt bizonyítja, hogy magas színvonalat alkalmazunk a munkánkra. Állásokat kínálunk Hollandiában külföldieknek sürgős indulással különböző területeken, például műszaki, kémiai vagy logisztikai területen.

Miért válassza az Eastment?

  • Heti fizetés (€)
  • Holland szerződés és feltételek
  • Nyugdíjprogram*
  • Saját szoba
  • Autó és üzemanyag térítés**
  • VCA (biztonsági) vizsga***
  • Egyéb trainingek***

* 6 hónap után
** a munkahely és a szállás között, 10 km fölött
*** szükség esetén

MI AZOKAT A TULAJDONSÁGOKAT KERESIK A HOLLAND CÉGEK EGY FÉMIPARI MUNKÁSNÁL?

Több holland ügyfelünk is fémipari munkásokat keres. Az általuk működtetett területek és a gyártott termékek nagyon változatosak. Emellett az szükséges munkaeszközök különböznek az ügyfelek között.

Például, egyik ügyfelünk mezőgazdászoknak szánt takarmányozógépeket gyárt. Fémipari munkásokat keres, akik fűrészelőasztalon dolgoznak, és furatokat készítenek a rajzon jelölt módon. Időnként festeni is kell tudniuk a fém tárgyakat.

Egy másik ügyfelünk sokféle alkalmazásra tervez, fejleszt és gyárt fém alkatrészeket. Ők lapos fémfeldolgozási szakértők és alkatrészeket szállítanak szinte minden iparág számára, beleértve az élelmiszert, mezőgazdaságot és autóipart is.

Olyan fémipari munkásokat keresnek, akik tudnak dolgozni egy lyukasztó gépen, és kinyerni belőle a fém tárgyakat. Emellett el kell távolítaniuk a éles széleket, hogy a hegesztéshez és hajlításhoz szükséges részleg tovább tudja dolgozni.

Metal worker operating a sheet press machine
Welding robot automotive industry

Egy másik ügyfelünk alkatrészeket, kompozit termékeket, részegységeket és teljes berendezéseket gyárt különböző iparágak számára. Fémipari munkásokat k eresnek, akik fejlett gépekkel fognak dolgozni, ideértve hegesztőrobotot, hajlítógépet, CNC-vezérelt fúrógépet és sok más gépet is. Termékek ellenőrzése és minőségének garantálása is része a feladatnak.

Vannak ügyfeleink, akik specializálódtak sérült autók újrafestésére és újjáépítésére. Olyan jelölteket keresnek, akiknek legalább 3 éves tapasztalata van járműszerkezet javításában és autófémszerkezet javításában. A fémipari munkás felelős lesz a sérülésjavítás előkészítéséért, az autóalkatrészek összeszereléséért és autós fémszerkezetek kialakításáért.

Egy másik ügyfelünk különféle termékeket gyárt művészeti alkotásoktól kezdve szűrőkön át sétáló padlókig, lépcsőfeljárókig és lépcsőházakig, gépekig és projektekig a szűrőipar és építőipar számára. Lézeres vágógép operátorokat keresnek. Képesnek kell lenniük technikai rajzok olvasására és némi hajlításra és vágásra (rozsdamentes lemezek). Csiszolás és némi hegesztés is nagy előny lenne. Tehát a munka nagyon változatos.

Van egy ügyfelünk is, aki 40 éves tapasztalattal rendelkezik különféle kipufogórendszerek terén, például utcakerékpárokhoz, cruiser típusú járművekhez, egyedi motorokhoz, terepjárókhoz, robogókhoz és különleges projektekhez, beleértve a motorsportban használt kipufogórendszereket is. Egy szenzációs kipufogórendsorozatot indítanak, ami tökéletesen illeszkedik a mai motorkerékpárok dizájnjához és hangulatához. Fémipari munkásokat keresnek, akik képesek vágni és fűrészelni rozsdamentes acélt, hogy kipufogókat készítsenek motorokhoz.

Egyik legrégebbi ügyfelünk (2008 óta) magas technológiájú alkatrészeket gyárt a jachtipar és hajógyártás, gépgyártás, mezőgazdaság, tengeri környezet és formakészítés számára. Minden területre kiterjedő fémipari munkásokat keresnek hegesztési ismeretekkel, mind MIG/MAG, mind TIG technikában. Az ideális jelölt önállóan tud dolgozni fém szerkezetekkel, és olyan feladatokat végezhet, mint a fém vágása, reszelése és különböző kéziszerszámok használata. Az ismeretek a különböző anyagokkal való munkavégzésről, különösen a jachtépítés iparában, szintén elvártak.

Shipyard

Ezek csak néhány példa holland cégekről, akik fémipari munkást keresnek. Szeretnél dolgozni valamelyik ügyfelünknek? Nézd meg aktuális állásajánlatainkat.

LEGFRISSEBB ÁLLÁSAJÁNLATOK

Kiváló álláslehetőségek számos szektorban várnak egy tapasztalt szakemberre, mint te. Mire vársz?

Rendelés ellenőr
Ha állást keres Hollandiában és beszél angolul, Ön lehet az, akit keresünk! Egy holland logisztikai vállalat, amely segít más vállalatoknak előrelépni és növekedni, rendelés ellenőrt keres. Munkaköri leírás: Ellenőrizni fogja a kollégái által gyűjtött rendeléseket Követelmények: EPT- vagy targoncavezetői tapasztalat szükséges Olaszországi munkatapasztalat előny B2 szintű angol nyelvismeret Jogosítvány szükséges Áthelyezhetőség Hollandiában Miért választana velünk […]
Versenyszimulátor összeszerelő
Ha Ön egy Formula 1 rajongó, rendelkezik összeszerelési készségekkel és angolul beszél, szívesen segítünk egy új munkalehetőség felfedezésében Hollandiában! Egy holland vállalat versenyszimulátor összeszerelőt keres. Munkaköri leírás: Minden nap a verseny szimulátort a tervek szerint össze szereti, és ellenőrzi, hogy minden a megfelelő sorrendben működik Segít a raktárban a megrendelt alkatrészek kiküldésében az ügyfelek részére […]
CNC operátor/programozó
Van tapasztalatja CNC gépek kezelésében vagy programozásában? Szeretné szakmailag fejlődni, modern eszközökkel dolgozni tiszta környezetben, Hollandia különböző jelentős városaiban, mint Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht vagy Groningen? Együttműködünk elismert vállalatokkal az egész Hollandiából, akik a mechanikai komponensek és különböző méretű fém vagy fa alkatrészek gyártásával és összeszerelésével foglalkoznak. Munkaköri leírás: Keresünk kvalifikált és lelkes munkatársakat a […]
Teherautó és pótkocsi sérülés javító
Ha szeretné megjavítani a dolgokat, és külföldön szeretné dolgozni, van egy új projektünk számodra! Egy holland cég teherautó és pótkocsi sérülés javítót keres. Tehát, ha beszél angolul és Hollandiában szeretné dolgozni, akkor talán éppen Ön az ideális személy számunkra! Munkaköri leírás: A napjat egy finom kávéval kezdi, és a munkavezető elmondja hogy mit kell tennie aznap A […]
Kezelő (4 váltás)
Szeretnél egy fiatal, modern és fenntartható vállalat tagja lenni, amely alapanyag vágási melléktermékeket és minőségi, fehérjében gazdag ahawca rostélyokat dolgoz fel a takarmányipar számára (állateledel, cég állateledel, vízi táplálék) állatok), műtrágyák és bioüzemanyagok? Akkor egy 2009-ben alapított cég tagja vagy, amely 5 független holland baromfivágóhidat képvisel mint Kezelő. Munkaköri leírás: A munkavégzés 4 műszakos rendszerben […]
Teherautó/pótkocsi szerelő
Egy holland vállalat, amely 2002 óta szakosodott az új és használt DAF teherautók beszerzésére és karbantartására, azok javítására és tartozékok szállítására, valamint minden más teherautó modell beszerzésére és karbantartására, teherautó/pótkocsi szerelőt keres. Tehát, ha beszél angolul és külföldi munkát keres, csatlakozzon hozzánk Hollandiában egy új élet tapasztalathoz! Munkaköri leírás: A munka főként teherautók és pótkocsik […]

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Az Eastmen egy teljesen tanúsított ügynökség Hollandiában, amely sürgős indulással kínál munkalehetőségeket különböző területeken, például műszaki, vegyipari vagy logisztikai területeken.

Az Eastmen mindent intéz helyetted. Holland szerződést kínálunk, heti fizetést, autót és üzemanyag-támogatást, és még sok mást.

Ez attól függ, hogy milyen termékeket gyártanak. Lehet fém vágása vagy vágása, alkatrészek összeszerelése és hegesztése, hegesztővágó robot kezelése vagy különböző kézi szerszámokkal való munka.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2023 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland