Fémipari munkák

Metal worker jobs

KI AZ EASTMEN?

Az Eastmen az egyik legjobb toborzási ügynökség Hollandiában. 2006 óta szakembereket toborzunk Európából, és helyezzük el őket holland cégeknél. Teljes mértékben tanúsított ügynökség, vagyunk, ami azt bizonyítja, hogy magas színvonalat alkalmazunk a munkánkra. Állásokat kínálunk Hollandiában külföldieknek sürgős indulással különböző területeken, például műszaki, kémiai vagy logisztikai területen.

Miért válassza az Eastment?

  • Heti fizetés (€)
  • Holland szerződés és feltételek
  • Nyugdíjprogram*
  • Saját szoba
  • Autó és üzemanyag térítés**
  • VCA (biztonsági) vizsga***
  • Egyéb trainingek***

* 6 hónap után
** a munkahely és a szállás között, 10 km fölött
*** szükség esetén

MI AZOKAT A TULAJDONSÁGOKAT KERESIK A HOLLAND CÉGEK EGY FÉMIPARI MUNKÁSNÁL?

Több holland ügyfelünk is fémipari munkásokat keres. Az általuk működtetett területek és a gyártott termékek nagyon változatosak. Emellett az szükséges munkaeszközök különböznek az ügyfelek között.

Például, egyik ügyfelünk mezőgazdászoknak szánt takarmányozógépeket gyárt. Fémipari munkásokat keres, akik fűrészelőasztalon dolgoznak, és furatokat készítenek a rajzon jelölt módon. Időnként festeni is kell tudniuk a fém tárgyakat.

Egy másik ügyfelünk sokféle alkalmazásra tervez, fejleszt és gyárt fém alkatrészeket. Ők lapos fémfeldolgozási szakértők és alkatrészeket szállítanak szinte minden iparág számára, beleértve az élelmiszert, mezőgazdaságot és autóipart is.

Olyan fémipari munkásokat keresnek, akik tudnak dolgozni egy lyukasztó gépen, és kinyerni belőle a fém tárgyakat. Emellett el kell távolítaniuk a éles széleket, hogy a hegesztéshez és hajlításhoz szükséges részleg tovább tudja dolgozni.

Metal worker operating a sheet press machine
Welding robot automotive industry

Egy másik ügyfelünk alkatrészeket, kompozit termékeket, részegységeket és teljes berendezéseket gyárt különböző iparágak számára. Fémipari munkásokat k eresnek, akik fejlett gépekkel fognak dolgozni, ideértve hegesztőrobotot, hajlítógépet, CNC-vezérelt fúrógépet és sok más gépet is. Termékek ellenőrzése és minőségének garantálása is része a feladatnak.

Vannak ügyfeleink, akik specializálódtak sérült autók újrafestésére és újjáépítésére. Olyan jelölteket keresnek, akiknek legalább 3 éves tapasztalata van járműszerkezet javításában és autófémszerkezet javításában. A fémipari munkás felelős lesz a sérülésjavítás előkészítéséért, az autóalkatrészek összeszereléséért és autós fémszerkezetek kialakításáért.

Egy másik ügyfelünk különféle termékeket gyárt művészeti alkotásoktól kezdve szűrőkön át sétáló padlókig, lépcsőfeljárókig és lépcsőházakig, gépekig és projektekig a szűrőipar és építőipar számára. Lézeres vágógép operátorokat keresnek. Képesnek kell lenniük technikai rajzok olvasására és némi hajlításra és vágásra (rozsdamentes lemezek). Csiszolás és némi hegesztés is nagy előny lenne. Tehát a munka nagyon változatos.

Van egy ügyfelünk is, aki 40 éves tapasztalattal rendelkezik különféle kipufogórendszerek terén, például utcakerékpárokhoz, cruiser típusú járművekhez, egyedi motorokhoz, terepjárókhoz, robogókhoz és különleges projektekhez, beleértve a motorsportban használt kipufogórendszereket is. Egy szenzációs kipufogórendsorozatot indítanak, ami tökéletesen illeszkedik a mai motorkerékpárok dizájnjához és hangulatához. Fémipari munkásokat keresnek, akik képesek vágni és fűrészelni rozsdamentes acélt, hogy kipufogókat készítsenek motorokhoz.

Egyik legrégebbi ügyfelünk (2008 óta) magas technológiájú alkatrészeket gyárt a jachtipar és hajógyártás, gépgyártás, mezőgazdaság, tengeri környezet és formakészítés számára. Minden területre kiterjedő fémipari munkásokat keresnek hegesztési ismeretekkel, mind MIG/MAG, mind TIG technikában. Az ideális jelölt önállóan tud dolgozni fém szerkezetekkel, és olyan feladatokat végezhet, mint a fém vágása, reszelése és különböző kéziszerszámok használata. Az ismeretek a különböző anyagokkal való munkavégzésről, különösen a jachtépítés iparában, szintén elvártak.

Shipyard

Ezek csak néhány példa holland cégekről, akik fémipari munkást keresnek. Szeretnél dolgozni valamelyik ügyfelünknek? Nézd meg aktuális állásajánlatainkat.

LEGFRISSEBB ÁLLÁSAJÁNLATOK

Kiváló álláslehetőségek számos szektorban várnak egy tapasztalt szakemberre, mint te. Mire vársz?

Gumiszerelő
Fiatal és ambiciózus, folyamatosan bővülő holland vállalat számára keresünk gumiszerelőt. Ha szereti az autókat, és kipróbálná magát egy új munkahelyen, mi tárt karokkal várjuk! Munkaköri leírás: A világ legszebb autóival fog foglalkozni: beáll velük a műhelybe és lemossa őket  Segítesz a kamionsofőröknek az útközben felmerült abroncsproblémák megoldásában, leszereli, összegyűjti, leszállítja és tárolja az abroncsokat a helyszínen, […]
Targonca kezelő bizonyítvánnyal
Egy vezető holland cég, amely naponta több mint tucat címre szállít Európa szerte, 5000 raklap tárolókapacitással, progresszív munkamódszerrel, amely lehetővé teszi a gyors fejlődést, targonca kezelő bizonyítvánnyal keres. Munkaköri leírás: Raklapokat fogs mozgatni a raktárban A teherautókat targoncával fogod fel- és kirakodni Követelmények: Targonca jogosítvánnyal kell rendelkeznie Angol nyelvtudás, B2 szint Lehetőség Hollandiába költözni Javasoljuk, […]
Villanyszerelő (baromfivágóhíd)
Új munkalehetőséget keresel külföldön? Az európai kiskereskedelmi és étkeztetési piac számára friss és fagyasztott baromfit előállító jelentős vágóhíd és Európa egyik legnagyobb baromfipiaci szereplője villanyszerelőt keres. Munkaköri leírás: Önállóan elvégzi a gépek és berendezések (megelőző) karbantartását, javítását és nagyjavítását (gépek és berendezések hibaelhárítása) Összeszereli, szétszereli, javítja és cseréli a baromfihús-feldolgozó gépek elektronikai alkatrészeit a PLC […]
Targoncavezető (CE) targoncával
Állást keres a szállítás és logisztika területén? Akkor csatlakozzon hozzánk, és élje át a holland élményt! Egy holland cég, amely magán- és üzleti célú tárolódobozok bérbeadásával foglalkozik, targoncavezetőt (CE) keres targoncával. Munkaköri leírás: Ön fogja kiszállítani és begyűjteni a tárolódobozokat az ügyfelek házaiból A tételeket targoncával kell be- és kirakodni Követelmények: Angol nyelvtudás (minimum B2) Kötelező […]
Berendezésszerelő
Rendelkezik berendezésszerelői tapasztalattal, és szeretne szakmailag fejlődni olyan fejlett városokban, mint például Amszterdam, Maastricht vagy Boskoop? Berendezésszerelőt keresünk egy különféle berendezésszerelési munkákra szakosodott, holland vállalat számára. Munkaköri leírás A napi feladatok közé tartoznak: Minden típusú berendezés önálló összeállítása, összeszerelése, átalakítása vagy bővítése Minden műszaki berendezés telepítése, fizikai alakítása és forrasztása Karbantartási munkák elvégzése, valamint a […]
Autófestő
Rendelkezik autófestői tapasztalattal, és szeretne szakmailag fejlődni ezen a területen? Széles látókörű embernek tartja magát, aki hajlandó csapatban dolgozni a kiemelkedő ügyfél-elégedettség elérése érdekében? Akkor lehet, hogy éppen Önt keressük. Egy holland vállalathoz keresünk autófestőt. Munkaköri leírás A napi feladatok közé tartoznak:  A sérült alkatrészek előkészítése a festékszóróval történő festéshez Az alkatrészek csiszolása, kitöltése és […]

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Az Eastmen egy teljesen tanúsított ügynökség Hollandiában, amely sürgős indulással kínál munkalehetőségeket különböző területeken, például műszaki, vegyipari vagy logisztikai területeken.

Az Eastmen mindent intéz helyetted. Holland szerződést kínálunk, heti fizetést, autót és üzemanyag-támogatást, és még sok mást.

Ez attól függ, hogy milyen termékeket gyártanak. Lehet fém vágása vagy vágása, alkatrészek összeszerelése és hegesztése, hegesztővágó robot kezelése vagy különböző kézi szerszámokkal való munka.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland