Hegesztő állás külföld

SPECIALISTS SPECIALISTEN

Hogyan szerezhetsz hegesztői állást Hollandiában?

Az Eastmen az egyik legjobb toborzási ügynökség Hollandiában. 2006 óta szakembereket toborzunk Európából, és helyezzük el őket holland cégeknél. Teljes mértékben tanúsított ügynökség, vagyunk, ami azt bizonyítja, hogy magas színvonalat alkalmazunk a munkánkra. Állásokat kínálunk Hollandiában külföldieknek sürgős indulással különböző területeken, például műszaki, kémiai vagy logisztikai területen.

Miért válassza az Eastment?

 • Heti fizetés (€)
 • Holland szerződés és feltételek
 • Nyugdíjprogram*
 • Saját szoba
 • Autó és üzemanyag térítés**
 • VCA (biztonsági) vizsga***
 • Egyéb trainingek***

* 6 hónap után
** a munkahely és a szállás között, 10 km fölött
*** szükség esetén

Milyen hegesztési módszereket alkalmaznak Hollandiában?

Hollandiában a leggyakrabban alkalmazott hegesztési módszerek az elektródahegesztés, TIG és MIG/MAG.

Hegesztő elektróda

Az elektródahegesztés vagy ívhegesztés olyan módszer, amelyben az elektródát hegesztőfogyasztóként használják. Az ív a lángszóróból az összehegesztendő anyaghoz olvad. Ezt a technikát mindenféle acél hegesztésére alkalmazzák.

TIG hegesztő

A TIG hegesztést a legnehezebb technikának tekintik, mert mindkét kézre szükség van a hegesztéshez. A TIG hegesztési technika nagyon pontos és

időigényes, de a legszebb technikának számít.

MIG/MAG hegesztés

A MIG/MAG hegesztés és a MAG hegesztés közötti különbség csak a használt védőgáz típusa: inert vagy aktív. A hegesztési folyamat ugyanaz, ezért egyetlen technikának tekintik. Ez a leggyorsabb technika, ami miatt a legnépszerűbb. A MIG/MAG hegesztést robot segítségével is automatizálhatják.

Ha elolvassa a hegesztői állásleírásokat a vállalati üres állások oldalunkon, látni fogja, hogy mindenféle hegesztő számára kínálunk állásokat, mint például csőhegesztőket, lemezhegesztőket vagy illesztőhegesztőket.

Hogyan találhatsz hegesztői állásokat Hollandiában?

Ha külföldön keresel hegesztői állásokat, észre fogod venni, hogy nehéz keresni, ha nem beszélsz hollandul. Ha az Eastmen keresztül dolgozol, nem kell hollandul keresgélned vagy beszélned. Mi már megtettük ezt érted, és mindig rendelkezésre állnak állásajánlatok tapasztalt szakképzett munkavállalók számára. A jelentkezési folyamat egyszerű.

 1. Jelentkezz az egyik hollandiai állásunkra!
 2. Küldje el a személyes toborzónk által kért szükséges dokumentumokat;
 3. Írd alá a munkaszerződést;
 4. Vásárold meg a repülőgép/autóbuszjegyedet vagy gyere a saját autóddal;
 5. Menj el az első munkanapra! Egyszerű, ugye?

Melyik hegesztői állások fizetnek a legtöbbet?

Egy hegesztő fizetése nagyban függ attól, melyik hegesztési technikát használja, és mennyire jó hegesztő. A tanúsítványok és a tapasztalat is szerepet játszanak a hegesztő fizetésének meghatározásában. További információkért a fizetésről és a munkakörülményekről lépjen kapcsolatba velünk.

LEGFRISSEBB ÁLLÁSAJÁNLATOK

Kiváló állások számos szektorban várnak egy tapasztalt szakemberre, mint ön. Mire vár?

Van még kétsége? Olvassa el Hollandiában való munkavállalás 7 okát.

MIG-MAG hegesztők
Ön tapasztalt hegesztő és érdekli a szakmai fejlődés Hollandiában, egy modern és tiszta környezetben? Ha igen, akkor tekintse meg állásajánlatunkat: MIG/MAG hegesztőket keresünk, (tanúsítvánnyal vagy anélkül), ügyfeleink és partnereink részére. Többek között olyan fontos holland városokba várunk jelentkezőket, mint például Amszterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht vagy Groningen. A jelentkezés feltételei: Hollandiába való átköltözés EU-s állampolgárság MIG/MAG […]

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

A legegyszerűbb módja a jelentkezés az Eastmen keresztül. Mi már megtettük a keresést Ön helyett, és rengeteg állásajánlatunk van. Önnek csak jelentkeznie kell a weboldalunkon, majd elküldenie és aláírnia a szükséges dokumentumokat.

A hegesztő fizetése számos tényezőtől függ, például tapasztalattól és alkalmazott hegesztési technikától. Tanúsítványok és a hegesztés minősége is szerepet játszhat a hegesztő fizetésének meghatározásában. További részletekért lépjen kapcsolatba velünk.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland