A holland AOW nyugdíjra való jogosultsághoz bizonyos számú évig kell Hollandiában élni vagy dolgozni. Ha 50 éves vagy idősebb vagy, akkor a minimális követelmény 10 év. Ha 50 évesnél fiatalabb vagy, akkor legalább 50% -át kell élni vagy dolgozni Hollandiában az időnek 15 éves kor és az AOW nyugdíjkorhatár között. További információkat olvashatsz róla a blogunkban.

Lehetséges, hogy jogosultsága van a családi pótlékra, ha Hollandiában dolgozik vagy él. A SVB weboldalán kell jelentkeznie. További információkat a feltételekről itt olvashat.

Ha Hollandiába érkezik, hozza magával a következő dokumentumokat:

Nem, ha nyaralni megy, magának kell megszerveznie a szállítást. Természetesen megkérheti valamelyik lakótársát, hogy vigye el a repülőtérre/buszpályaudvarra, vagy használja a tömegközlekedést. Nem tudod, hogyan működik a tömegközlekedés? Olvass mindent róla a blogunkban.

Amikor először érkezik Hollandiába, koordinátoraink várják Önt a repülőtéren vagy a vasút-/buszpályaudvaron. Ök elkísérik Önt a szállásra vagy az autójához, ha Eastmen autót bérelt. Az autóban nincs navigáció, ezért győződjön meg arról, hogy telefonja fel legyen töltve, és működjön rajta az internet, hogy a Google Maps vagy a Waze segítségével navigálhasson új otthonába.

Igen. Azonnal elkezdesz nyugdíjjogosultságot szerezni a Stipp Alap terv alapján az első munkanapodtól. 52 munkahét után bekerülsz a Stipp Plusz tervbe.

A DigiD egy biztonságos bejelentkezési módszer, amely lehetővé teszi önazonosítását az interneten, amikor kormányzati intézményekkel, egészségügyi, oktatási intézményekkel vagy nyugdíjpénztárakkal van dolga. Ingyenesen igényelhető a DigiD alkalmazásban vagy a honlapjukon. Az alkalmazáshoz szüksége lesz a BSN-számára. Sikeres jelentkezést követően 3 munkanapon belül kap egy levelet a lakcímére az aktiváló kóddal.

Igen. Bankszámla nyitásához (online) időpontot kell kérnie a kívánt bankban. Az időbeosztásuk elfoglaltságától függően egyes bankok akkor is nyitnak Önnek számlát, ha nincs időpontja. Csak elsétálhat a legközelebbi fiókhoz, és megkérdezheti, hogy be tudják-e illeszteni az ütemtervükbe. Itt találja a legnépszerűbb holland bankok listáját.

A legtöbb bank meg fogja kérni, hogy hozd magaddal a BSN-t és egy érvényes útlevél vagy személyi igazolványt. Ha szükséges, biztosítunk egy „werkgeversverklaring” nevű dokumentumot, amit az help@eastmen.eu e-mail címre küldött üzenetben lehet kérni.

A BSN (hollandul burgerservicenummer) egy állampolgári szolgáltatási szám, amely minden Hollandiában élő személy egyedi regisztrációs száma. A BSN-re bankszámlanyitáskor, egészségbiztosítási és állami juttatások igénylésekor vagy akár telefonelőfizetés vásárlásakor van szükség. A munkáltatójának is szüksége van rá, hogy ki tudja fizetni a fizetését. Enélkül nem kaphat fizetést. Amikor megérkezik Hollandiába, koordinációs osztályunk időpontot kér Önnek a városházán és e-mailben elküld minden részletet. A találkozón való részvétel után megkapja a BSN-jét. Érvényes útlevelet vagy érvényes személyi igazolványt kell magával vinnie (ha Ön EU állampolgár).

Nem, a BSN-szám egy egyedi szám, amelyet csak egyszer adnak meg az életben. Ezért nem lehet törölni, módosítani vagy megújítani.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland