Az 18 év alatti gyermekek társbiztosítottak lehetnek az Ön biztosításán. Mi kötöttük meg az Ön biztosítását? Küldjön nekünk egy kérést, hogy regisztráljuk a gyerekét/gyerekeit a help@eastmen.eu címen. Csak a regisztráció után lesznek biztosítva. Ha Ön kötött magánbiztosítást, akkor kapcsolatba kell lépnie velük, és kérnie kell, hogy regisztrálják a gyerekét/gyerekeit. A többi családtagnak saját magánbiztosítást kell kötnie.

Igen, jelentkezhetnek magán-egészségbiztosításra Hollandiában. Számos biztosító közül választhatnak. További információkat itt találhatnak.

Természetesen, de ne feledje, hogy miután egy másik egészségbiztosításra vált, csak a következő naptári év elején térhet vissza arra a biztosításra, amelyet az Eastmen nyújt Önnek.

Az A1-et a társadalombiztosítási társaságtól, az SVB-től kell kérni holland nyelven. Az Eastmen, ogy megkönnyítse az Ön dolgát, kikéri az Ön számára. Csak annyit kell tennie, hogy elküldi kérését a help@eastmen.eu címre.

Igen, kérjük, kérje ezt a help@eastmen.eu e-mail címen és e-mailben megkapja.

Kérjük, küldje el kérését a help@eastmen.eu e-mail címre és említse meg az otthoni biztosítója nevét. A többiről az Eastmen gondoskodik és az űrlapot közvetlenül az Ön egészségbiztosítójának küldik el.

Ezt nem küldjük automatikusan munkatársainknak, mivel Hollandiában ezt ritkán használják vagy írják elő. Ha azonban szüksége van egy másolatra, elküldheti kérését a help@eastmen.eu címre, és megkérjük a biztosítót, hogy küldjön nekünk egy másolatot.

Nem, nem biztosítunk fizikai biztosítási igazolványt. Hollandiában elegendő egy BSN rendelkezésre állása. Nem szükséges bemutatni az orvosnál a biztosítási kártyádat. Azonban ha szeretnél egy digitális kártyát kapni, elküldheted a kérelmedet a help@eastmen.eu címre, és mi kérni fogjuk a biztosítót, hogy szolgáltassák meg nekünk a digitális kártyádat.

Biztosítása fedezi az összes alapvető dolgot, ami Hollandiában kötelező, plusz 8 fizioterápiás kezelést és sürgősségi fogorvosi ellátást maximum 200 euróig, évente egyszer. További részletek az egészségbiztosítási szerződésben találhatóak, amelyet elküldünk Önnek, ha úgy dönt, hogy az Eastmenen keresztül köt biztosítást.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland