Nem, nem automatikusan. Az 1. és 2. fázisú szerződések szerint a szerződést bármelyik fél felmondhatja, ezt igazoló dokumentum nélkül. Ha azonban igazolásra van szüksége a szerződése megszűnéséről, kérhet munkaviszony-nyilatkozatot az Eastmennél ledolgozott időszak igazolására. Kérését kérjük, küldje el a help@eastmen.eu címre.

Mind az Eastmen, mind az ügyfeleink nagyon fontosnak tartják, hogy boldog legyen a munkahelyén. Mielőtt megfontolná a munkahely megváltoztatását, segíthet, ha tudatja a toborzóval, hogy miért szeretne munkahelyet váltani. Ki tudja, talán tudunk változtatni valamit annak érdekében, hogy újra boldog legyen. Ha ez nem lehetséges és még mindig elégedetlen, a toborzója további tájékoztatást tud adni az elérhető állásainkról és lehetőségeinkről.

Igen, ez lehetséges. Erről írásban (e-mailben) kell értesítenie a koordinátorokat a help@eastmen.eu címen, valamint csatolnia kell egy képet az új bankszámlájáról, amelyen az IBAN és az Ön neve szerepel. Ha kedd előtt küldi el az e-mailt, a következő fizetését az új bankszámlájára küldjük.

A szerződést digitálisan kapja meg, miután befejezte a belépési folyamatot, az utolsó lépés a szerződés aláírása. Ez általában még azelőtt megtörténik, hogy Ön Hollandiába érkezik, de az Ön helyzetétől függően előfordulhatnak kivételek.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland