Évente 25 nap fizetett szabadságra jogosult, ha teljes munkaidőben dolgozik. Azonban először dolgoznia kell és fel kell építenie azokat a napokat, mielőtt szabadnapot vehetne ki.

Ha nyaralni mész, 2 lehetőséged van, vagy továbbra is fizetsz a szoba áráért és ott hagyhatod a személyes tárgyaidat, vagy magaddal viszed az összes személyes tárgyodat, és üresen, tisztán hagyod a szobát, hogy más használja.

Igen, amikor nyaralni megy, a munkaidő alatt felhalmozott üdülési pénzt a nyaralni töltött napok számával és a felhalmozott összeggel arányosan fizetjük ki.

Ez attól függ, hogy melyik cégnél dolgozik. Met kell tudniuk oldani az Ön helyettesítését arra az időszakra, amíg Ön szabadságon van. Mielőtt bármilyen nyaralást megtervez és lefoglalna, beszélje meg terveit felettesével és először kérje a jóváhagyását. Miután megkapta az Ön által alkalmazott cég jóváhagyását, értesítenie kell koordinációs osztályunkat a szabadság idejéről. Kérjük, küldjön egy e-mailt a help@eastmen.eu címre a nevével és a szabadság idejével, és koordinátoraink regisztrálják adatbázisunkban.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2023 Eastmen Human Resource B.V

Reactorweg 47

3542 AD Utrecht

Nederland