Évente 25 nap fizetett szabadságra jogosult, ha teljes munkaidőben dolgozik. Azonban először dolgoznia kell és fel kell építenie azokat a napokat, mielőtt szabadnapot vehetne ki.

Amikor éppen nyaraláson vagy távol vagy, és nem használod a szobát, az Eastmen továbbra is fedezi a bérleti költségeket. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy mások számára is elérhetővé tegyük a szobát, akik szállásra szorulnak.

Ha tervezed, hogy holmidat a szobában hagyod, amíg távol vagy, és utána visszatérnél ugyanabba a térbe, lehetőséged van átvenni a fizetést a vakációs időszakra. Ez az összeg 100 euró hetente, és biztosítja, hogy a szoba kizárólag a tied maradjon a távolléted alatt.

Más lehetőségként, ha úgy döntesz, hogy nem vállalod a bérleti költségeket a vakációs időszakra, kérünk szépen, hogy távolítsd el minden személyes tárgyadat a szobából, és hagyd el a szobát tisztán. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy előkészítsük a teret valaki más számára.

Igen, amikor nyaralni megy, a munkaidő alatt felhalmozott üdülési pénzt a nyaralni töltött napok számával és a felhalmozott összeggel arányosan fizetjük ki.

Ez attól függ, hogy melyik cégnél dolgozik. Met kell tudniuk oldani az Ön helyettesítését arra az időszakra, amíg Ön szabadságon van. Mielőtt bármilyen nyaralást megtervez és lefoglalna, beszélje meg terveit felettesével és először kérje a jóváhagyását. Miután megkapta az Ön által alkalmazott cég jóváhagyását, értesítenie kell koordinációs osztályunkat a szabadság idejéről. Kérjük, küldjön egy e-mailt a help@eastmen.eu címre a nevével és a szabadság idejével, és koordinátoraink regisztrálják adatbázisunkban.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland